Sonia Bohosiewicz

6,9
18 725 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sonia Bohosiewicz

Wyjątkowo odpychająca, wulgarna i niekulturalna osoba ! Co chwilę używa słów na k. , ch. , p. itp., zresztą jej siostrzyczka Maja tak samo. Obie irytują mnie na maksa - zero romantyczności, kobiecości, potrafią tylko przeklinać, drzeć się i uważają się za takie dusze towarzystwa, a tymczasem ich przyjaciele to taka sama hołota jak one. Szkoda, że w Polsce takie żałosne pseudo-aktorki stawia się na piedestale, a prawdziwe talenty i piękne kobiety, takie jak np. Laura Carmine (Ximena z Nieposkromionej miłości) nie są prawie przez nikogo znane i doceniane :(

Esthercita

może jest taka jak powiedziałaś, ale ja ją i tak lubię i to bardzo za talent komediowy. A Maję średnio lubię bo przypomina kaczkę i może być trochę wulgarna.

Esthercita

To widać gołym okiem jak się na nie patrzy. Nie znoszę ani jednej ani drugiej. Nie rozumiem tego szału na Sonię. Ani utalentowana, ani ładna, za to potwornie irytująca. Nie widzę, żeby nadawała się do komedii, jak to wiele osób twierdzi, bo przecież NIE MA talentu nic a nic. Do tego zero kobiecości. Nie mam jej za co podziwiać. Dobrze, ze ktoś podziela moje zdanie. Pozdrawiam!

ewawilk

szału żadnego nie ma tylko mediom łatwiej jest takimi osobami manipulować i promować dla swołoczego polskiego widz, może zesra się gdzieś na molo i będzie o czym pisać na pudelku. Ot, cała prawda o polskim stolcu.

Esthercita

też nie znoszę takich "ryczących" pozbawionych romantyzmu kobiet.

Esthercita

Niestety w dzisiejszych czasach na ludzi sławnych kreuje się tych najgłupszych, bo dzisiejsze media chcą przyciągnąć jak najwięcej niedorozwiniętej młodzieży przed telewizory :/

Esthercita

W 100% się zgadzam. Ordynarna i wybitnie zarozumiała.

Esthercita

Wcale mnie to nie dziwi. Podobne do Dody wulgarne beztalencie, za to ze świetnymi układami w branży. 1/10 (dałbym minus 10, ale to niestety niemożliwe).

Franio

Właśnie takie miała wyobrażenie tych sióstr. Może sonia nie jest najgorszą aktorką, ale wydaje się ordynarna.

Esthercita

Właśnie takie miała wyobrażenie tych sióstr. Może sonia nie jest najgorszą aktorką, ale wydaje się ordynarna.

Esthercita

toż to stolcowa swołocza dzicz dla takiego samego swołoczego polskiego widza