Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 574 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

Co tydzień publiczna telewizja serwuje nam kolejne gnioty z tym panem. Apeluje: Opamiętajcie się w końcu. Jak długo można tak wyżywać się na widzach ? Za co ja do cholery płacę abonament ? To już lepiej dawać filmy Uwe Bolla. Za nie długo powstanie kanał : TVP Seagal a konkurować mu będzie Polsat Van Damme (ten sam poziom produkcji) Dokąd zmierzasz Polsko ?

tomasz_user

Czy ty jesteś niewolnikiem telewizji i na okrągło siedzisz przed telewizorem? Co tydzień jesteś zmuszany do oglądania tych filmów,przecież możesz zrobić w tym czasie coś innego pójść na spacer,wyskoczyć gdzieś z przyjaciółmi...Pomyśl o tym zamiast robić z siebie ofiarę.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
tomasz_user

Na prawdę wierzysz że filmy z Seagalem mogą mieć wpływ na psychikę człowieka czy młodzieży? To jak by tych filmów nie było to młodzież była by grzeczniejsza? Prawda jest taka że problemy z młodzieżą nie są spowodowane filmami z przemocą, a problemami w rodzinie, niekiedy w szkole, czy wśród rówieśników i brakiem elementarnych podstaw wychowania. Filmy, książki, czy muzyka nie mają wpływu na ludzką psychikę taka jest prawda. Poza tym pamiętaj że nie tylko ty płacisz abonament telewizyjny i za satelitę bo oprócz ciebie są setki ludzi którzy też płacą i chcą oglądać wczesną porą to co lubią np. owe filmy z Seagalem i Van Dammem

tomasz_user

i kup sobie kolekcje filmow na dvd pt.,,klasyki kina ,, jak chcesz ogladac dobre filmy

tomasz_user

Zrób to co robi 75% oglądających NIE PŁAĆ ABONAMENTU.

aleksandro

A ja wole oglądac Seagala niż jakies południowoamerykanskie badziewie

użytkownik usunięty
tomasz_user

Widziałem kilka filmów z Seagalem i Van Dammem i wyrobiłem sobie zdanie o tych panach i gdy widzę jak leci w TV jakaś produkcja z ich udziałem to zwyczajnie zmieniam kanał i nie narzekam.