Kilka minut filmu z Seagalem i załamka. Kilka waszych postów i jeszcze większy dół.
Człeku to po jaką cholerę tu wchodzisz... ja jak szukam ambitnego kina to oglądam sobie serie Gutka.... doszukiwanie sie aktorstwa u Seagala to tak jak doszukiwanie aktorstwa w filmach z Brucem Lee... Człowieku to jest tylko sztuka walki w której on jest wyśmienity.. nic więcej... Seagal tworzy takie filmy bo lubi pokazywać to czego sie nauczył.... i jak sam twierdzi rzaden z niego aktor....
Zgadzam się w pełni, gdyby nie to ze do perfekcji opanował aikido to pewnie nawet o nim nie Usłyszelibyśmy, ale pomimo wszystko im nowszy film tym mniej scen walk :(. Może nadeszła już pora aby powiedzieć sobie dość ....
stary ten stary ramol pasami sie sciska zeby tluszczu nie bylo widac!!!! a pracuje w hotelu w ktorym on mieszkal do dzisiaj smieja sie jak uniego w pokoju smierdzialo ten ramol sie sie nawet nie myje!!!
Padaka nie aktor
PS wypowiadam sie bo mam do tego prawo!!!!!!
ale łamiesz regulamin: "Publikowane przez użytkowników treści nie mogą być wulgarne, obraźliwie czy też naruszać zasady współżycia społecznego, nie mogą też być niezgodne z prawem lub też naruszać praw osób trzecich. Publikacja treści oznacza akceptację regulaminu", komenatarz jest obraźliwy, dziecko
skoro taki dobry to mogł zrezygnowac z aktorstwa i powalczyć naprawde z dobrymi chłopakami na vale tudo czy chodzby UFC ale nawet nie wiem od kiedy to funkcjonuje :) dostał by tam taki fpierdal ze głowa mała
Dobra wedlug was nie powinien juz grac?? mozliwe ze tak moze nie te lata..ale odpierdolcie sie od jego filmow z nim w roli glownej pokaz chodz drobine tego co on potrafi to Cie bede szanowal tak jak jego a jak nie to jestes.......to co do nie ktorych oczywiscie