Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 758 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

Kilka minut filmu z Seagalem i załamka. Kilka waszych postów i jeszcze większy dół.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
shaaman

Człeku to po jaką cholerę tu wchodzisz... ja jak szukam ambitnego kina to oglądam sobie serie Gutka.... doszukiwanie sie aktorstwa u Seagala to tak jak doszukiwanie aktorstwa w filmach z Brucem Lee... Człowieku to jest tylko sztuka walki w której on jest wyśmienity.. nic więcej... Seagal tworzy takie filmy bo lubi pokazywać to czego sie nauczył.... i jak sam twierdzi rzaden z niego aktor....

Zgadzam się w pełni, gdyby nie to ze do perfekcji opanował aikido to pewnie nawet o nim nie Usłyszelibyśmy, ale pomimo wszystko im nowszy film tym mniej scen walk :(. Może nadeszła już pora aby powiedzieć sobie dość ....

stary ten stary ramol pasami sie sciska zeby tluszczu nie bylo widac!!!! a pracuje w hotelu w ktorym on mieszkal do dzisiaj smieja sie jak uniego w pokoju smierdzialo ten ramol sie sie nawet nie myje!!!
Padaka nie aktor
PS wypowiadam sie bo mam do tego prawo!!!!!!

wilqqu

ale łamiesz regulamin: "Publikowane przez użytkowników treści nie mogą być wulgarne, obraźliwie czy też naruszać zasady współżycia społecznego, nie mogą też być niezgodne z prawem lub też naruszać praw osób trzecich. Publikacja treści oznacza akceptację regulaminu", komenatarz jest obraźliwy, dziecko

skoro taki dobry to mogł zrezygnowac z aktorstwa i powalczyć naprawde z dobrymi chłopakami na vale tudo czy chodzby UFC ale nawet nie wiem od kiedy to funkcjonuje :) dostał by tam taki fpierdal ze głowa mała

użytkownik usunięty
shaaman

żaden oczywiście powinno być a nie rzaden sorry

shaaman

Dobra wedlug was nie powinien juz grac?? mozliwe ze tak moze nie te lata..ale odpierdolcie sie od jego filmow z nim w roli glownej pokaz chodz drobine tego co on potrafi to Cie bede szanowal tak jak jego a jak nie to jestes.......to co do nie ktorych oczywiscie

mazur17

co niektorzy Go krytykuja - Jemu to i tak pewnie zwisa,mnie by tez zwisalo gdybym zarabiala taka kase co On :D