Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 501 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

Rulez!!!

użytkownik usunięty

Seagal rządzi!!

Jasne, że nie. A jeśli nawet nim jesteś, to taka normalniejsza wersja. Bo chłopiec o imieniu na De jest taką wersją nienormalną. Potraktuj to jak komplement. :-)

Jaki jest twój najbardziej ulubiony aktor kina ,ten jeden jeddyny któremu lubisz kibicować ?

bradock

taa hahha dobry zart,swoimi zalosnymi filmami moze rzadzic w haiti hah

damianho15

Kulfon nie rozmawiam z tobą bo ty masz zerowe pojecie o kinie .

bradock

sm zes kulfon

użytkownik usunięty
bradock

haha kulfon xD Dobre Tomku! i jakie prawdziwe..

użytkownik usunięty
bradock

Nie ma tego jedynego, jak już to 3trócy świętej kibicuje.

O którą trójcę Ci chodzi?

użytkownik usunięty
karoman4

Pierwsza trójca z mojego bloga.

Aha, to już teraz wiem.

Ok ,Czasami mam wrażenie że SEAGAL JEST DLA CIEBIE PONAD WSZYSTKO .Ale w porządku ,nie mam nic przeciwko temu .Nie razi mnie to .Ja też mam kilku ulubionych aktorów oto oni :
Prawdziwy Ulubiony Aktor -Sir Mistrz Michael Douglas
Prawdziwa Ulubiona Aktorka -Kim Basinger
Ulubiona Aktorka Robierana -Sharon Stone
Ulubiony Mieśniak Kina Akcji -Sylvester Stallone
Ulubiony Kopacz Kina Akcji -Chuck Norris
Ulubiony Komik -Chevy Chase .

Dzisiaj tak naprawdę Jason Statham rządzi w kinie akcji !!! Jego pozycja jest nie zagrożona .Polecam ciekawy artykuł o nim : http://koziol.info.pl/2012/01/jason-statham-ostatni-twardy-marine-swiatowego-kin a-akcji/

użytkownik usunięty
bradock

Czy ja wiem? Moim zdaniem Adkins go przebija pod względem swoich umiejętności, w dodatku jest dużo młodszy a u Stathama niedługo 50tka.. Szkoda że Adkins nie jest bardziej znany.

No ale Statham jest dziś bardziej znany i popularniejszy !!! Owszem Adkins lepiej walczy ,w prawdziwej walce zrobił by Siekę z Stathama ale aktorem bardziej uznanym jest dziś Angol .

bradock

To prawda, Steven i inne stare gwiazdy rządzą, ale dziś w kinie akcji najbardziej rozchwytywane nazwiska to Vin Diesel, Jason Statham i Dwayne "The Rock" Johnson.

anonim7

Seagal to zrobił furorę na początku lat 90 kiedy jeszcze Akido nie było znane całemu światu ,do tego dochodziły świetne realistyczne i brutalne sceny walk w wykonaniu Stevena ,Steven załatwiał swoich przeciwników szybko ,bez pierd*ole*nia się z nimi w finale .To była absolutna nowość w kinie akcji .Dotego dochodziły niekonwecjonalne metody załatwiania przeciwników (Kij bilardowy w tetnice , korkociąg w łeb ) ,to się ludziom wtedy podobało .Ale z biegiem czasu Steven zaczoł się ludziom przejadać ,ludzie zaczeli się nim nudzić .Do tego doszło też inne przyczyny : Nicolas Cage ,John Travolta i Keanu Reeves udanie zadebiutowali w filmach akcji ,byli prawdziwymi aktorami dlatego mogli bardziej się wykażać aktorsko i grali w takich filmach gdzie to było wymagane np ,,Bez Twarzy ,, czy ,,Twierdza ,, No i czar goryczy przelał pojawienie się Jeta Li oraz Tony Jaa .Walki w Ong -Bak robiły fantastyczne wrażenie !!! Dzisiejsze kino akcji tak się zmieniło że nie muszą brać prawdziwego fightera ,wystarczy że aktor przejdzie porządny trening w sztukach walki i jest już git .Np Liam Neeson do Uprowadzonej czy Mat Damon do ,,Tozsamość Bourne'a ,, Kiedyś było odwrotnie .Seagal to on rządził ale kiedyś w latach 90 .Dziś trudno jego karierę zwerifikować ,on przecież nawet nie jest notowany w Światowym Kinie .

bradock

No tak, teraz do filmów akcji daje się aktorów i szkoli tak aby mogli się przed kamerami zaprezentować jako wojownicy, i jak widać na filmach efekty są zadowalające tak jak mówiłeś o Cage'u, Travolcie, Keanu, Damonie czy Neesonie, podobnie było z Tomem Cruisem i Danielem Craigiem.

bradock

Bo Adkins to drewno.

prof_mateusz27

A Van Damme ?

bradock

"A Van Damme ?" Kiedyś z początku był drewnem, ale nie takim. To jeż sobie Seagal lepiej radzi od Adkinsa. Mimo wszystko Adkinsa bardzo lubię.

prof_mateusz27

Ja tam jakieś wielkiej różnicy nie widzę pomiedzy Van Damme ,Adkins a Seagal ? Oni nie są prawdziwymi aktorami i nigdy nie bedą ale za to są PRAWDZIWYMI WOJOWNIKAMI !!!! Takich teraz brakuje w kinie !!!!

bradock

Może jakaś ogromna to ona nie jest, ale jest zauważalna. Nawet taki mięśniak powinien choć trochę umieć grać. "Oni nie są prawdziwymi aktorami i nigdy nie bedą" Myślisz że nie wiem ? Dla mnie żaden z tych głównych aktorów kina akcji nie jest.

prof_mateusz27

Jest zauważalna ale to nie ma żadnego znaczenia ! Dla przecietnego miłośnika światowego kina Van Damme ,Seagal czy Adkins to ,, drewno na rozpałkę ,, Zresztą mówienie o świetnym aktorstwie w perspektywie ludzi zajmujących się rasowym kinem akcji po prostu rozwala system .

bradock

A kto tu mówi świetnym aktorstwie ? Jak chce kino akcji ze świetne aktorstwem to sobie mogę włączyć "Bez twarzy". Przeciętny miłośnik kina nie wie nawet kto to Scott Adkins.

prof_mateusz27

Zgadza się . He ,he

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Był był drewnem. :D

Na pewnie, że Był :) A co to taki Schwarzenegger nie był ? Też był.

prof_mateusz27

W ,,Niezniszczalnych 3 ,, zamiast Lutza powinien grać John Cena ! Sylwek mówiąc że daje szanse młodym powinien dawać ludziom odpowiednim ,tym co mają szanse się wybić na gwiazdę kina akcji .John Cena na razie drwal ,mega twarde drewno że aż dzięcioł by się nie przebił ale z czasem by się chłop wyrobił .Nabrał odpowiedniej mimiki i doświatczenia a potem poszło by z górki xD

bradock

Szanse to powinien dać Tonnemu Jaa.

użytkownik usunięty
bradock

Jeszcze trochę i skończy jak Seagal. :)

wrescie cos madrego napisales.

użytkownik usunięty
damianho15

Ciesz się gimbusie.

Seagal juz sie stoczyl :)

użytkownik usunięty
NoshahrCanalsTDM

Wypluj te słowa cwaniaczku :)

Haha, kiedys lubialem filmy seagala gdy jeszcze byl mlody ;) Na starosc to taki juz grubasek wolny ktory wystepuje w jakis badziewiach, taka prawda, na starosc chlop sie stoczyl.

użytkownik usunięty
NoshahrCanalsTDM

Wiesz że już po Tobie? Seagalowcy są już w drodze by Cię zniszczyć. Zobaczysz, pożrą Cię żywcem za to co napisałeś.

Wrogów Stevena Seagala należy eliminować !!!!

bradock

Prosze nie !! :o

NoshahrCanalsTDM

STEVEN BYŁ ,JEST I ZAWSZE BĘDZIE WIELKI !!!! NIKT TEGO NIE ZMIENI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
bradock

Dokładnie!!! A ten wyżej niech lepiej się przymknie bo nie ręczę za siebie!!!

Najemnik jesteś prawdziwym patryiotycznym fanem Stevena Seagala !!! Tak trzymać !!!

Co żeś takiego napisał że ci temat zablokowali ?

użytkownik usunięty
bradock

Napisałem że są już napisy do force of execution czemu zablokowali to nie wiem..

Bo ktoś podły pewnie zgłosił. Mało tu takich.

użytkownik usunięty
bradock

193 cm.

Ja tylko żartowałem z tym Wielki i że trzeba eliminować wrogów Stevena ,w sumie to Najemnik mnie podpuścił
tym tekstem : ,,Seagalowcy są już w drodze by cię zniszczyć ,, xD

użytkownik usunięty
bradock

Seagalowców trzeba eliminować, a nie.

hehehehehehe max 5 za parę fajnych filmów tylko parę 6-7 gdyby nie te no cóż miał by 1 Pozdro

użytkownik usunięty
elosidzej

Tego też trzeba wyeliminować xD