sie nadajecie do zawijania gołąbków segal to koziro tacy madrzy jestescie to potrenujcie tyle co on cwaniaczki
no i LISOSZAKAL...................................................................... ............................................
no właśnie np. taki Spelberg 5... będzie najeżdzał a sam pajac jest i ocenił juz aż 4 osoby na tym forum!!!!!!Żal mi idiotów na tym forum a jest ich wielu {może sa dziećmi} ale i tak wiem że filmy Seagala i van damma czy stallona są lepsze niż 3/4 tych shitów co puszczaja na canalach+ czy HBO, HBO2, HBO COMEDY. Pozdro
popieram was panowie{w końcu ktoś rozsądny wszedł na forum} a nie jacyś 14-letni pajace co wszystko na 1 oceniają....
coraz więcej takich ,,idiotów" niestety jest na tym forum. ostatnio dołączył sie PAN T-FAN dANIELA cRAIGA-HAHA
Czy 12 oznacza twój wiek?? Chyba tak, bo jak uważam Craiga za dobrego aktora to się nie znam. To samo moge mówić ja: jesteś idiotą bo myślisz że Seagal to dobry aktor...i co miło. Mam inne zdanie ale żeby od razu wyzywać??
Seagal (pisze to któryś raz ale wy albo nagnacie to tak żeby wam pasowało alo nie rozumiecie tego co czytacie) świetnie walczył na ekranie ale to było kedyś, teraz jest za stary żeby być tak sprawnym jak kiedyś. Upadł i nie ma szans aby się podnieść, o to mi chodzi. Sama tężyzna fizyczna nie wystarczy aby utrzymać się na powierzchni trzeba być elastycznym, pokopie w filmie za młodu a na starość gra w odpadkach. Inny który sprawdza się w innych rolach (np. komediowwych, dramatycznych itp) ma co robić na starość a taki jak on niestety...marnuje się w mizernych produkcjach (a szkoda)...
moim zdaniem Driven to kill 2009 to ciekawy całkiem inny film, nie tylko akcja ale także ppewna problematyka głównego bohatera no i oczywiście dobra forma seAGAALA.