Sushant Singh Rajput

7,5
73 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sushant Singh Rajput

Strasznie to smutne, że tak młody człowiek odbiera sobie życie. Wydawałoby się z zewnątrz, że przystojny, uśmiechnięty, robi karierę, ma pieniądze, wspaniałych ludzi wokół siebie... Straszne, że nie dał rady poradzić sobie z depresją :(

Mój post o jego śmierci znajdziecie na moim (jeszcze raczkującym) blogu: czar-indii na blogspot. Zapraszam!

bollykasia

Żeby wejść na mój blog należy skopiować poniższy link i usunąć spacje:

https:// czar-indii. blogspot. com/2020/06/sushant-singh-rajput-nie-zyje . html

bollykasia

): Naprawdę aż się robi przykro na sercu gdy czyta się o samobójstwie tak świetne zapodającego się aktora, co do tego co napisałaś to piękne słowa nadziej że warto jednak dać sobie szanse.

bollykasia

Z ta karierą to napotykał same kłody pod nogi, mimo dużego talentu. Po jego tragicznej śmierci zaczęło się mówić głośno o nepotyzmie w Bollywood i o niszczeniu karier początkującym aktorom, pochodzącym spoza wpływowych rodzin filmowych (tak jak Sushant).

_Summer_

Tak, czytałam o tym... Wiecie, że niektórzy twierdzą nawet, że Sushant nie odebrał sobie życia sam, ale że to było morderstwo? Oficjalny raport tamtejszej policji mówi, że przyczyną śmierci było samobójstwo, ale mimo wszystko przesłuchują wiele osób ze świata bollywood. Wciąż przecież istnieją zarzuty o zastraszanie...
Wolałabym, żeby to wszystko okazało się nieprawdą. Jakoś tak nieswojo mi będzie lubić bollywood wiedząc jakim kosztem ono działa :/

bollykasia

Właśnie też strasznie mnie to martwi, wychodzące powoli na jaw tajemnice Bollywoodu :( Ostatnio nawet aresztowali jego ówczesną dziewczynę, również aktorkę, podobno dawała mu narkotyki :( ale cała prawda jeszcze nie wyszła na jaw