Sylvester Stallone

Michael Sylvester Gardenzio Stallone

8,2
78 803 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sylvester Stallone

Stallone po raz 31 nominowany do Złotej Maliny, tym razem nominację do Złotej Maliny w kateogrii
"najgorszy aktor" przyniosły Stallone'owi w 2014 trzy role: w "Escape Plan", "Kuli w łeb" i "Legendach
ringu". Obejrzałem dotychczas tylko Kulę w Łeb, ale czyżby pozostałe dwa filmy były takie słabe, czy
po prostu uwzięli się na niego ??

rockyb_fw

uwzieli się na niego i to jest fakt. Też do tej pory obejrzałem kulę w łeb, i nie był taki zły mógłbym wymienić kilka gorszych filmów i kilku gorszych aktorów, ale tak jak podejrzewasz uwzieli się na chłopa i tyle. Pozdrawiam

rockyb_fw

'Kulę w łeb' bardzo lubię, bo film jest z pazurem. <Nie spluwa zabija, tylko celna kula> pomaga mi czasem jako hasło w sytuacjach wymagających koncentracji (^_~). Nie rób zamieszania, tylko skup się. Przydatne.
I absolutnie uwielbiam scenę, w której Jimmy zawraca samochód w sekundę z piskiem opon, bo dowiaduje się, że porwali mu córkę. Tak powinni właśnie reagować ojcowie.
'Legendy ringu' widziałam jako zwiastun.... no cóż, potwierdza się chyba to, co pisałam o braku poczucia humoru u jury.
'Escape....' nie widziałam, ale 'Osadzony' był niezłym filmem, a to chyba coś w tym stylu.

użytkownik usunięty
rockyb_fw

Co Stallone zrobił tym kolesiom od Malin, że obrzucają go taką ilością tych złotych owocków? Przecież on nie jest złym aktorem.