Stallone po raz 31 nominowany do Złotej Maliny, tym razem nominację do Złotej Maliny w kateogrii
"najgorszy aktor" przyniosły Stallone'owi w 2014 trzy role: w "Escape Plan", "Kuli w łeb" i "Legendach
ringu". Obejrzałem dotychczas tylko Kulę w Łeb, ale czyżby pozostałe dwa filmy były takie słabe, czy
po prostu uwzięli się na niego ??
uwzieli się na niego i to jest fakt. Też do tej pory obejrzałem kulę w łeb, i nie był taki zły mógłbym wymienić kilka gorszych filmów i kilku gorszych aktorów, ale tak jak podejrzewasz uwzieli się na chłopa i tyle. Pozdrawiam
'Kulę w łeb' bardzo lubię, bo film jest z pazurem. <Nie spluwa zabija, tylko celna kula> pomaga mi czasem jako hasło w sytuacjach wymagających koncentracji (^_~). Nie rób zamieszania, tylko skup się. Przydatne.
I absolutnie uwielbiam scenę, w której Jimmy zawraca samochód w sekundę z piskiem opon, bo dowiaduje się, że porwali mu córkę. Tak powinni właśnie reagować ojcowie.
'Legendy ringu' widziałam jako zwiastun.... no cóż, potwierdza się chyba to, co pisałam o braku poczucia humoru u jury.
'Escape....' nie widziałam, ale 'Osadzony' był niezłym filmem, a to chyba coś w tym stylu.