Sylvester Stallone

Michael Sylvester Gardenzio Stallone

8,2
78 082 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sylvester Stallone

Beztalencie stulecia

użytkownik usunięty

Kiedy widzę jego upośledzony wyraz twarzy na ekranie to płakać mi się chce z zażenowania. Jest chyba najgorszym aktorem na świecie (chyba tylko Affleck mu dorównuje). Nie umie grać, nie umie reżyserować, nie umie pisać scenariuszy, nawet knajpy nie umie prowadzić... To co on w ogóle umie? Chyba nic. Totalny brak jakichkolwiek zdolności aktorskich udowodnił m.in. w filmach takich jak: Sędzia Dreed, Rambo II i III, Rocky II, III, IV i V, Człowiek demolka czy Tango i Cash. Zero jakiegokolwiek profresjonalizmu. Mam nadzieję, że w końcu pójdzie na zasłużoną emeryturę.

Pasia_junior

Trzeba było zachować oryginał jak ja Twoją epicką wypowiedź na blogu tomcia folksdojcza. W takim razie tak jak pisałem wyżej weź się za inną lisiczkę.

storm12

Nie mogę. Jeszcze tutaj masz jej zdjęcie https://www.filmweb.pl/user/gdzie_jest_brzuszek

Pasia_junior

To niezbyt wiele po tutce zachowałeś i widać nie możesz o niej zapomnieć skoro nie chcesz innej.

storm12

To jest tutti https://www.youtube.com/watch?v=SM9U8pzRISE

A ty co umiesz,geniuszu? Chyba tylko krytykować innych... Odczepcie się od Sylwka...

michaleczek7

BOZE ON MA 8 ZLOTYCH MALIN I 20 NOMINACJI OPROCZ TYCH 8 MALIN ale jaja a ja myslalem ze Willis i schwarzenegger sa THE BEST ale w ROCKIM byl genialny trezba przyznac

JohnnY_3

Sly jest the best...tylko inaczej:)))
Początek kariery z "Rockim" był dla niego naprawdę niezły, ale potem Sly zauważył co się ludziom podoba i zaczął to kopiować we wszystkich swoich filmach z lat 80-tych. Zaczęto się z niego nabijać ze względu na jego ograniczone możliwości aktorskie, potem dawano mu nominacje do malin tak dla zasady. Czasy Sylvestra chyba już bezpowrotnie minęły (można to zreszta powiedzieć o wszystkich mięśniakach i karatekach z reaganowskich czasów), ale niektóre z tych starych filmów lubię oglądać, ot chociażby by mieć ubaw po pachy.

Uważam że w przeciwieństwie do Arnolda Sly nie jest młotkiem i w zasadzie mam dla niego wiele sympatii. Sam wybrał sobie rolę gwiazdy zamiast roli aktora. To łączy się z faktem, że trudno jest zagrać w czymś wartościowym na starość (emeryci w filmach sensacyjnych wzbudzają raczej politowanie niż strach). Większość jego filmów wydawała mi się głupowata, gdy jednak czas mija nabierają wartości jako relikty epoki. Ciekawa jestem jaki będzie jego następny "Rambo" i czy znowu będę miała polewkę :)

Jorjan

Był genialny chociażby w Rockym i w Pierwszej Krwi... to bardzo dobry aktor który radzi sobie i z kinem akcji i z dramatycznymi rolami. Pieprzysz głupoty że aż żal sie robi. Chyba słabych aktorów nie widziałeś. SS to legenda, tak jak Ford czy DeNiro. Ogarnij sie.

bezz talencie to jestes ty debilu,sam nawed byc filmiku na komurce nie nagral debilu

Ciekawe czy Ty jesteś aż taki/taka piękna... : ]] po za tym czy tylko wygląd się liczy ? to chyba nie jest najważniejsze ! Po Twoim stylu , w jaki napisałeś ten komentarz łatwo można spostrzec ,że znawcą filmowym nie jesteś : ] !! Skoro Sly jest taki nie profesjonalny i jest beztalenciem jego filmy nie zdobywały by takiej popularności a inni reżyserzy nie brali, by Go do głownych ról. :)
Co Ty możesz wiedziec o grze aktorskiej , reżyserowaniu , pisaniu scenariuszy.. nie znasz się, to się nie wypowiadaj...

NARA :)

Takich bzdur co ty piszesz dawno nie czytałem,oceniasz negatywnie aktora który juz jest zasłuzony w kinie.Jak ci sie płakać chce to dlaczego oglądasz tyle filmów z jego udziałem.Oszczędź sobie.Nie umie tylu rzeczy robić i dlatego zarabia grube miliony dolarów i jeego filmy są oglądane przez miliony widzów na świecie.Gral tak jak miał grac.kiedy trzeba potrafi pokazać emocje w filmie.Wiadomo też że kazdy nawet najlepszy aktor czy reżyser ma też w swoim udziale słabe filmy.Zrestą o czym my tu gadamy.To jest aktor filmów akcji i znakomicie się w nich sprawdza.Jakby nic nie potrafił to nikt by mu nie dal aż tylu ról.

użytkownik usunięty

Co on umie?

Inteligentnie osiągną wielki sukces, ponieważ wiedział gdzie i w jakim czasie...
Sylvester Stallone jest osobowością, ma charyzmę. Dzięki sprytowi umiejętnie schował swoje "beztalencie" aktorskie i zarobił w ten sposób miliony. Jest na prawde fajnym gościem, wystarczy obejrzeć z nim kilka wywiadów, lub "talk show".

"Upośledzony wyraz twarzy" - ja nie odnoszę takiego wrażenia, ponadto przyjmij sobie do świadomości, iż dotkęła go tragedia, ma spraliżowaną połowę ust, na pewno nie było mu łatwo z tym żyć, szczególnie w dzieciństwie.

"nie umie reżyserować" - bez komentarza.
"nie umie pisać scenariuszy" - bzdura.

"To co on w ogóle umie?" - właśnie to.

Ty za pewno masz kilkanaście lat. Ja mam 19 i jeste dostatecznie dorosły, by powiedzieć Ci, że znam taki typ charakteru, jak twój. Jesteś szarakiem, który nic nie osiągnie.

użytkownik usunięty

Do zobaczenia w McDonald's......................

Jeśli jest taki do bani, to jak to możliwe, że torturujesz się, oglądając tyle jego filmów - tylko po to, żeby po kolei na nie pluć?...