Sylvester Stallone

Michael Sylvester Gardenzio Stallone

8,2
78 282 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sylvester Stallone

Dla pana Stallone najprawdopodobniej zebrało się na sentymenty. Nie tak dawno mogliśmy oglądać niezbyt ciekawego 'Rockiego Balboe' a teraz ma wyjść kolejna część Rambo. Żałosne

Marlena_4

zalosny to byl twoj post...

cinas91

No cóż, każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie. I jakiś ślepo zapatrzony w Stallone (widać po liście ulubionych, zdjęciu, itp.) koleś tego nie zmieni. Owszem, facet grał genialnie, ale jego epoka już minęła.

Marlena_4

po pierwsze to nie slepo zapatrzony koles,po drugie ja nie odmawiam nikomu prawa do wlasnego zdania,tylko podaj jakis konkretny argument,a nie jakies denerwujace posty piszesz,jego epoka minela,ale kazdy ma prawo do powrotu,a poza tym czy cos w tym zlego ze jestem jego fanem??

Marlena_4

Staruszek>? nie jeden by chciał byc takim "staruszkiem". Niektóre osoby mają mniej energii i życia w sobie niż Stallone, pomimo że jak zauważyłaś już swoje lata ma. A skoro robi kolejne filmy to znaczy że ma coś jeszcze do pokazania. A ja na to czekam.

Marlena_4

Fakt... ostatnie jego filmy nie koniecznie należą do najlepszych, fakt jest jednak taki, że mase osób (wliczając w to mnie) wychowało sie własnie na filmach Stallone;) Na własnym przykładzie wiem, że gdyby nie on to nigdy nie zacząłbym trenowac:)Myśle ze moje zdanie podzieli dośc spora ilosc osób... mimo wszystko grał w wielu świetnych filmach i respect dla niego:)!

schaft

No i co z tego,że staruszek? :\
Przecież ma prawo do robienia tego na co ma ochotę. Chce zakończyć "Rockiego" i "Rambo" i dlatego kręci ich kontynuację. A moim zdaniem "Rocky Balboa" nie był wcale złym filmem, To jest historia człowieka pokazana w 6 filmach,każda jest ważna,w każdej poznajemy losy Rockiego, kolejne etapy jego życia.
Jestem pewna,że fanom Rockiego na pewno podobał się ten film.
Bardzo szanuję Sly'a, to wspaniały aktor :).

Marta18

Dokładnie! Prawdziwi fani tylko czekają aż powstanie kolejna część ich ukochanego filmu. Dla mnie "Rocky" był takim filmem i nic to nie zmieni, nawet to że w 6 części za bardzo sie nie wysilili (ale i tak można w nim dostrzec to czego sie nie zobaczy w innych filmach). A jeżeli chce to niech kontynuuje "Rambo" na pewno wiele osób go obejrzy, choćby i z ciekawości!!!!!!;) Pozdro dla fanów Sylwka:)

MCKristo

Jestem za!
Lubie Slya i jestem jego fanem! Nieznam nikogo kto w takim wieku nadal wygląda "prawie" jak młodzień
Oglądałęm Rockiego Balboe i musze przyznać że jest to ciekawy film!
I z niecierpliwością czekam na Rambo! Pozdro dla prawdziwych famów

Marlena_4

Wy nie rozumiecie? Stallone zrobił kolejną część Rockyego bo chce żebyście się wreszcie od niego odczepili, chce w końcu zakończyć niesamowitą opowieść o Rockym, tak sam będzie z Rambo.

Aktor wybitny :)