Nie rozumiem, dlaczego Sly dostał tyle Złotych malin?! Przecież to świetny aktor! Zresztą te Złote maliny są do bani! Np. Rambo II dostał tyle złotych malin a przecież to taki słynny film!
Według mnie Ci co te złote maliny rozdają to dają je tym osobom których nie lubią. Bo kto normalny dawałby tak słynnemy filmowi jak Rambo II kilka złotych malin?! Mogę się założyć, że gdyby Ramba zagrał ktoś inny, kogo lubią (ci od tych złotych malin) to Rambo II nie dostał by żadnej złotej maliny.
Wogóle nie powinno być tych Złotych malin bo są bez sensu!
A co Wy o tym sądzicie?
Zgadzam się. Złote Maliny to jedno wielkie nieporozumienie. Faktem, iż tak obsypano mini Sylwka w ogóle się nie przejmuję. Dla mnie zawsze był najlepszy.
Według mnie ci jurorzy Złotych Malin po prostu nie lubią Sylwka. Ale porównajcie: Schwarzenegger dostał 8 nomiacji do Złotych Malin, a Stallone ma 21 nominacji i 8 wygranych. Dziwne, według mnie Stallone jest lepszym aktorem, chociaż Schwarzenegger zagrał rewelacyjnie w "Terminator 2: Dzień Sądu".
Według mnie też Sly jest lepszym aktorem. Schwarzenegger dobrze zagrał tylko w terminatorze. Ciekawe czy kiedyś ,,zlikwidują'' te nagrody (mam namyśli złote maliny) ?
Rewelacyjnie? Zagrał znośnie, zawsze gra sztywno, a terminatorr jest sztywniakiem, to rola pasuje do niego jak ulał