System of a Down

8,0
1 ocena muzyki
powrót do forum osoby System of a Down

Proszę nie wyśmiewać się z mojego ( oraz innych ) wyborów, dziękuje !

1. System Of A Down - majstersztyk totalny, niepowtarzalny (szczególnie Sugar i Suite Pee) miód i orzeszki i tyle ! :_D

2. Toxicity- też genialne, ale Prison Song jakoś nie trawię

3. Steal this Album - Fajne, ale nie to co 2 pierwsze miejsca.

4. Hypnotize i Mezmerize - Nie Lubie i tyle !!!!!!!!!!!!!!!

lukaszbukasz

Można ująć, że u Ciebie im dalej tym gorzej :) Mój wybór:

1.Toxicity - najbardziej epicka płyta, wszystko się klei tak jak powinno, mamy tu perfekcyjne połączenie melodyjności i agresji, dla mnie arcydzieło.

2.System of a Down - najbardziej surowa płyta, dużo pomysłów, nie wiele ustępuję płycie wyżej, i mój ulubiony utwór Systemu - Soil.

3.Mezmerize - łagodniejsze brzmienie, ale mamy tu smaczki których nie powstydzili by się na pierwszych płytach

4. Steal This Album - po prostu mniej mi się podobał od wyższych, ale nie wiele im ustępuje :)

5.Hypnotize - nie mówię że nie lubię, bo System nie ma dla mnie słabego utworu, ale jest to zbyt łagodne, jak na takich świrów jak oni.

Pozdrawiam

KingProgressive

Jak myslisz jaki będzie nowy album Systemów ?

lukaszbukasz

Szczerze mówiąc nie mam pojęcia, ale trzymam kciuki za tych panów bo stać ich jeszcze na wiele. Mimo że lubię dwie ostatnie płyty, to mam nadzieję że powrócą do brzmienia z początków kariery. Wiesz coś może czy wypowiadali się na temat nagranie nowej płyty? ;)

KingProgressive

Słuchałem kilku nowych piosenek na Youtube. Są niezłe, ale nie mogę przesłać linków, bo sam do końca nie wiem jak je znalazłem. :-) Co myślisz o Red Hot Chili Peppers ?

Również pozdrawiam

lukaszbukasz

Nie wiedziałem że powstały nowe utwory, poszukam jak będę miał więcej czasu :) Bardzo lubię Peppersów, ale okres od Blood Sugar'a, próbowałem sie przekonać do wcześniejszych ale nie rusza mnie to ;) Najbardziej z tej ekipy cenie sobie Flea, bardzo dobry technik :)

Pozdrawiam :)

KingProgressive

Red hoci to mój ulubiony zespół dorastałem (i nadal rosnę) z nimi. A sytemi są drudzy. Najbardziej lubię Darona i Serjego.
Najbardziej szaleją i są najlepszymi muzykami z zespołu .

Pozdrowienia! Miłej Wielkanocy życzę :-D