Tak durnego programu w polskiej TV nie było chyba nigdy.Obejrzałem 2 odcinek,od początku do końca i nie było tam ani jednej sytuacji która by choć trochę śmieszyła.
Ten mongoł Bilguun wkoorwia szczerząc się ciągle i gadając łamaną polszczyzną.
Majewski sepleni i biega po studiu,do tego kompletnie nie śmieszne parodie znanych osób.
Jakieś durne reportaże,plus robienie z ludzi debili na ulicy i mamy całe nędzne show.
to robienie z ludzi debili jest chyba jedynym plusem,i to ze wzgledu na tego 'reportera' .calosc do bani. niedlugo zdejma ta szmire i szymon w ogole sie skonczy.nie moze juz wrocic do sms a niesmak po tym gownie pozostanie na dlugo.
Program zdejmą i tak, bo kpi tam sobie z holenderskiego udziałowca TVN jeżeli nie ITI.
SM niestety trochę uwstecznił, jego programy początkowo miały impet i energię, ale w momencie gdy zaczynały tracić on ciągle je kontynuował(poza tym obiera częściej strategię robienia coraz głupszych rzeczy żeby były śmieszne niż żeby iść w inteligentny dowcip co akurat mnie nie dziwi patrząc na poziom społeczeństwa).
Moim zdaniem to jest niegłupi facet, nie miałem okazji go też poznać, ale odnoszę też wrażenie że całkiem poczciwy. Taki, który nie zacznie fochów stroić, bo nikt mu nie podał perriera i kawioru, bo odezwie się do niego np techniczny planu(co np sądzę, że taka Mucha albo Rosati uznałby za jakiś nietakt rozmawiając z kimś tak mało znaczącym w branży).