Jeśli jesteś fanem Majewskiego i jego programu - nie czytaj dalej. Nie wiem jak może ten program się podobać. Jest tak żałosny i nudny że to jest jakieś nieporozumienie. Nie ma żadnego poczucia humoru, te żarty w tym programie to są na etapie ubezwłasnowolnionych umysłowo. Naprawdę ten Szymon to ma taki niski poziom inteligencji, naprawdę. On nie musi udawać idiotę, on nie udaje bo on nim jest. Zero w mózgu, totalna pomyłka. Jak on się dostał do telewizji. W porównaniu z Wojewódzkim to Szymon jest przez Kubę "deptany". wojewódzki może struga debila, ale nie dosyć że jest śmieszny, to jest inteligentny. W sposób jak szybko ma na wszystko odpowiedzi, jego mózgownica szybko pracuję, to jego wypowiedzi, odzywki stoją zawsze na wysokim poziomie. On udaje głupka, na co dzień jest zupełnie inny. A Majewski ? Zero inteligencji i humoru. Co z tego że ma żone i dziecko czy dzieci. W TV nikogo to nie obchodzi. Widać że jest głupi bo się wpakował w całe małżeństwo i dzieci a Wojewódzki nadal singiel. Zresztą widać na jakim poziomie stoją programy Wojewódzkiego a Majewskiego. U Wojewódzkiego są żarty, śmiechy ale są też poważne pytania i konwersacje a w Szymon Majewski Show tylko głupota i debilizm ( pomijam ze goście też mało znani i uzdolnieni ).
wiesz - każdy ma swoje "poczucie" humoru - kiedyś nie znosiłem Majewskiego... a przepadałem za Wojewódzkim... a teraz - jeden program chętnie obejrzę... - poza tym wcale się między sobą nienawidzą. Program Majewskiego to show - duży show i bardzo aktywny a program Kuby W. to ułożony wywiad i spokojny program - nie ma w nim takiego hałasu i zamieszania jak w programach Szymona. Czasami ciekawie jest posłuchać wywiadów jednej gwiazdy czy osoby ze świata polityki najpierw w jednym programie i później w drugim. Pokazuje to jakąś inną perspektywę patrzenia na tą osobę. U Kuby smutne właśnie jest moim zdaniem to, że nie związał się w tym wieku jeszcze na stałe tylko ciągle zmienia partnerki. Szymon dawno już ustabilizował swoje życie a to co piszesz że to nieinteligentny człowiek - nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz.