że śmieje się z własnych debilnych dowcipów ...
zawsze ma taki głupi tekst "ale nie zaraz ale poczekajcie" wkurza mnie to.
wkurza mnie to gdy jakis gosc programu opowiada jakies bzdury a majewski sie smieje z tego . DNO
Nie wiem czy mamy to samo na myśli, ale mi się wydaję że majewski sie strasznie i niudolnie zmusza do smiechu, kidy jakis gość opowiada nieśmieszną historie... cholernie mnie to irytuje.
Cóż, sprasza przebierańców rządu, słynnych ludzi, aktorów i ośmiesz nimi prawdziwe osoby. Tylko to potrafi.
A ja tam nic do gościa nie mam...jest śmieszny a to ze jest taki jaki jest to bardzo fajowo! Mnie on zawsze rozbawi...szczególnie w swoich programach...;p
Z tym śmiechem to mnie wkurza ;/. koleżanka mojej cioci była u Wojewódzkiego i Majewskiego i mówiła, że te programy sa strasznie "pociętę" i wyreżyserowane. Nic wiec dziwnego, że Majewski się tak śmieje dziwnie. Czuc wymuszenie. No, ale jak tu nie wymuszać po tylu próbach :)
dldla mnie majewski to skonczony idiota. pamietam jak przez przypadek natrafilem na jego progam, i wtedy sie robil na gay'a. byl ubrany jak idiota i dziewczyny w tle spiewaly "szymek to gay" czy cos w tym stylu. nie wiem co w tym mialo byc smiesznego..
wogole ci przebierancy w programie mnie wogole nie smiesza, ciekawe jak by poradzil sobie z prawdziwymi osobami, a nie ustawionymi aktorami..
ten facet jest zalosny, program ma ekstremalnie glupi, nudny i skonczenie skomercjalizowany.