T.R. Knight

Theodore Raymond Knight

7,2
2 290 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby T.R. Knight

Lecz mimo to swoją rolą w "Chirurgach" namieszał w głowie niejednej dziewczynie! Wpisujcie co się wam w nim najbardziej podoba... Mi jego śliczne duże oczka...

magdaaa_jaaa

No mi tez przede wszystkim podobaje sie jego oczy (marzyciel) ;)

Arwena

mi soe w nim podoba wszystko :) jest najsympatyczniejsza osobą w całym filmie :) bije od niego taka dobroć i sympatia ;) Nie wiem czy jest taki naprawde, czy tylko tak swietnie gra :))))

Arwena

mi soe w nim podoba wszystko :) jest najsympatyczniejsza osobą w całym filmie :) bije od niego taka dobroć i sympatia ;) Nie wiem czy jest taki naprawde, czy tylko tak swietnie gra :))))

Kamilu

Zgadzam się!!! Mam nadzieje że jest taki naprawdę... Ta Meredith ma taki towarek u siebie w domu i nie korzysta z okazji :)

magdaaa_jaaa

Hehe:) Ja też go lubie. Widziałam go tylko w chirurgach, ale jest bardzo sympatyczny i całkiem przystojny;)

elizkas

aaaa...!! ja go uwielbiam, jest tako słodki, ze nie moge:P naprawde ciasteczko, w sumie zupelnie odbiega od typu mojego ulubionego faceta, ale jest taki uroczy ^^

a w chirurgach jest świetny:)

magdaaa_jaaa

On jest taki śliczny. Wszystko mi się w nim podoba. Te jego oczka to są najlepsze :)

magdaaa_jaaa

A najlepsze jest to ze jest gejem! Wszystkie jego fanki teraz piszczą i wyrywają sobie włosy;)

psycoma

hehe, lubie go ale nie powiem , że jestem na maxa zaskoczona - to było do przewidzennia:P

Willow_2

kurcze, właśnie sie dowiedziałam że on jest homo, ale najgorsze jest to ze przeczytałam ze ten koleś co gra doktora Burke (czy jakos tak) jest strasznym homofobem i ma jakieś uprzedzenia do T.R., przez to ma zostać usuniety z ekipy.

Bajo

Stare informacje jak świat, już z pół roku mają, po pierwsze Washington nie jest homofobem, tylko sprawa wyglądała tak: Gość zaczął się wkurzać, że wszyscy faceci w głownej obsadzie, maja jakieś przydomki - McDreamy, McSteamy i wogóle eksponeuje się to, że są sexowni, natomiast on nie ma żadnego i w ogole zaczął się wkurzać o caly ten szum wokół Particka Dempsey'a("Dereka"). No i kiedy nastapiło małe spięcie miedzy Dempseyem a Washingtonem (bede tak pisac bo nie pamietam dokladnie jak się nazywa ten aktor) to Knight stanął po jego stronie i cos tam powiedział. Na to Wassington walnął: "a ty siedż cicho geju", czy cos w tym stylu. (Wtedy jeszcze nie było wiadomo że Knight jest homoseksualistą)No i dużo ludzi z ekipy bylo oburzonych, i sie zrobiło zamieszanie, i tylko Sandra Oh(Cristina Yang) staneła po stronie "Burka"(skądś to znamy prawda?;)). ostatecznie konflikt zostal zażegnany, a burka nie planowano wurzucić - to byly jedynie pogloski- a od tamtej pory Knight pokazuje sie publicznie z eswoim chlopakiem:P

Willow_2

Słyszałem coś o tym, ale dzięki za całkowite wyjaśnienie- swoją drogą historia jak z filmu :P

darkoszczak

dokładnie:P aczkolwiek wole washingtona niż Knighta, zwlaszcza ogladajac 3 serię chirurgów ;]

Willow_2

Jeśli naprawdę tak było to Washington za bardzo się nie popisał swoim zachowaniem. Obrażanie kogoś kto staje po jego stronie jest naprawdę żałosne...

magdaaa_jaaa

podobają mi sie jego miny :D i jak mówią na niego "Bambi" - to mnie powala :D