Tara Reid

Tara Donna Reid

6,5
6 311 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tara Reid

Odwiedza plastyk za plastykiem i ma brzuch teraz taki jaki ma. Mogła być odrobinke mądrzejsza. Do plastyka to z ryjem powinna iść, a nie z biustem i brzuchem. A jej aktorstwo to żendada...

Promiscuous_Girl

Weź lepiej zmień zdjęcie Rachel na jakieś lepsze a nie czepiasz sie Tary

Author

Nie zmienię... Ponieważ to mi się podoba.

Author

O nie! Jak można tak bluźnic Sarah gorsza od tej Tary??!! Nie błagam! Wiem, że Sarah jest praktycznie nikim przy Vivien Leigh czy Kate Winslet, ale mówic, że Tara lepsza od Sarah, co to, to nie. Po pierwsze Tara może pozazdrościc Sarah ról filmowych, bo Gellar przynajmniej ma pierwszoplanowe, a nie co Tara, małe epizodziki (niewymieniona w czołówce), pamiętam jak oglądałam "Szkołę uwodzenia" to musiałam się ostro zastanowic, czy to Reid tam gra! Reid może także pozazdrościc Sarah urody, w końcu to ciało Gellar chcą do reklam kosmetyków z górnych półek. I już ostatnie co Reid może zazdrościc Sarah to to, że ta druga ma dobra opinię w śród sław i publiki. Nie jest uważana za jakąś pijaczkę czy niedojrzała imprezowiczkę tylko za piękną kobietę z klasą.

Dziękuję i życzę miłego dnia!

Lady_Whiskas

Popieram. Zdecydowanie... Sarah ma opinię, urodę i klasę... Na dodatek nie pije i nie ćpa, a Reid musieli ostatnio wynosić z klubu, bo sama nie mogła się... Tak się nachlała...

Promiscuous_Girl

Tarę Reid kojarzę tylko z thrillerem psychologicznym "W sidłach opętania" http://www.filmweb.pl/f133949/W+sid%C5%82ach+op%C4%99tania,2003 gdzie zagrała główną rolę i wyszło jej to rewelacyjnie! Ponieważ nie widziałem więcej filmów z Tarą to nie będę się szerzej wypowiadać nt. jej aktorstwa.