Zastanawia mnie to - czy w USA można palić papierosy przed 18? Wydawało mi
się, że nie, a tu na wielu zdjęciach Taylor Momsen sobie idzie na plan
"Plotkary" i popala papieroska... [?]
Tez widziałam to zdjęcie i jakoś dużo straciła w moich oczach. Wydaje mi się, że palenie w Stanach przed 18 rokiem życia jest zabronione. Chyba nawet akaś gazeta podkreśliła to nawet w artykule o Taylor.
Pali, bo ma na to ochotę, nie róbcie z tego wielkiej afery. Straciła w TWOICH oczach? Daruj sobie, to tylko papierosy. Każdy nastolatek, który popala, traci w twoich oczach lub traktujesz to jako przestępstwo typu nie-wolno-poniżej-osiemnastu-lat-palić? : O
Nie, to jest wyjątek, bo jak wiadomo każdy stan ma inne prawo, ale palenie papierosów i picie alkoholu jest dozwolone od 21 lat! No ale czemu tu się dziwić, skoro i tak palenie to chyba najgrzeczniejsza rzecz jaką robi Taylor xD
"Do sieci trafiło zdjęcie Taylor Momsen, na którym dziewczyna jest bez bluzki. Z tego powodu niezadowolenie wyrazili twórcy serialu "Plokara", którzy zaprosili Taylor na prywatną rozmowę".
"To kolejny problem jakiego przysporzyła sobie Taylor w ostatnim czasie. Wcześniej groziło jej stanięcie przed sądem za korzystanie z używek (aktorka ma dopiero 15 lat)" :
http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://bi.gazeta.pl/im/6/5840/z5840626O.jp g&imgrefurl=http://plotkara.info/index.php%3Foption%3Dcom_content%26view%3Dartic le%26id%3D194:problemy-aktorek%26catid%3D58:aktorzy%26Itemid%3D18&usg=__aUdMCPr7 CugL_ScZsd-OkrSdNA0=&h=544&w=408&sz=42&hl=pl&start=14&sig2=RG8kvPlE2zKRFHb_gTfq6 Q&um=1&itbs=1&tbnid=LPl5Rv6A31Z1aM:&tbnh=133&tbnw=100&prev=/images%3Fq%3DTaylor% 2BMomsen%26um%3D1%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN%26tbs%3Disch:1&ei=CRvgS7OJGISanwPTz 4SmCA
Jak każda dziewczynka żeby być cool używa sobie i fotografuje swoje szczuplutkie i sexi" ciałko. Cóż, w dzisiejszych czasach każda/y nastolatek musi udowadniać coś sobie i innym.
O Boże, dajcie spokój.
W Polsce też można palić dopiero po osiemnastce (w stanach po 21) i kto tego przestrzega?... Czy piszą tu tylko 5-letnie dzieci? Mam nadzieję, że nie...
w stanach od 18 można palić,
a ona gra w rockowym zespole, musi dbać o swój wizerunek ostrej punkówy :D
meee myślałam że pojechala ostro ,a takie zdjecie w bikini to niby jaki problem(na plazy mógł jej paparazzi zrobić o wiele gorsze ) ,chociaz moze w ameryce w ktorej niby jest wolnosć a zdrugiej strony wszystko cenzurują to pewnie bylo ''coś''
I co z tego.Wszyscy mogą palić,jak chcą.Nie ma zakazu jako takiego.Nawet w Polsce palą nastolatki przed 18 rokiem życia.Ich sprawa.
nie tylko jara fajki jak oszlała, ale i pije oraz wyzywająco się ubiera oraz maluje. lekka przesada. ona ma tylko 17 lat !
no i właśnie tu się zaczynam zastanawiać czy to co ona robi jest takie złe... jako osoby jej nie lubię i to bardzo. ale...
ale czy 12 nie podchodza po fajke na przystanku? czy pietnastolatki niektore nie pija i pala, czy to nie jest ich czas na zaczecie palenia trawki? moze nie wszyscy, ale baaaardzo duzo, a potem w domu sa aniolkami, czasem nawet i czerwone paski maja, w mojej klasie bylo takich wielu...
ona przynajmniej nie udaje, bo jezeli czuje sie ktos aby palic, pic i cpac to czemu nie jest na tyle dorosly aby spojrzec rodzicom w oczy i powiedziec prawdy??
Nie no już mnie to zaczyna śmieszyć... to że pali i pije jest aż takie złe... ech ach i och. Zakopcie ją albo spalcie na stosie. Może i jest nad wyraz pewna i delikatnie mówiąc nie dziecinna ale nie przesadzajmy. Ludzie najpierw mówią, że nie ważne jak kto się ubiera ważne co ma w głowie (nie znam jej więc na ten temat się nie wypowiadam), ale picie i palenie to już wg niektórych zbrodnia w wieku 17 lat? No to 90% młodzieży chyba musielibyście się pozbyć. Oj dzieci, bo zakładam że kto innych takich bzdur nie piszę.
Pozdrawiam..