Taylor Momsen

Taylor Michel Momsen

7,2
2 443 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Taylor Momsen

Wiele bym dał zeby ją poznac osobiscie. Obejrzalem z nia wiele wywiadow, osoby ktore tu pisza ze jest pusta gwiazdeczka chyba kojarza ja tylko z Plotkary, zastawiaja wiek z popularnoscia i wyzywajacym makijazem i wychodzi im prozna bogata celebrytka-cpunka. Nie wnikam w jej zycie osobiste i liste uzywek, uwazam ze jest bardzo piekna i w przeciwienstwie do wiekszosci mlodych aktorek bardzo inteligentna. Jest w moim wieku:) szkoda ze moge tylko pomarzyc o spotkaniu z nią

Shinichi

Zapomniałem dodać że świetnie śpiewa:)

użytkownik usunięty
Shinichi

dokładnie! Zgadzam się z Tobą! Ludzie pochopnie wyciągają wnioski bazując na jej stylu ubierania się, ale co z tego? Też oglądałam wywiady i przyznaję, fajna jest, normalna, styl ma inny, ale przez to oryginalny

przede wszystkim ma gdzies co mowia inni. Przez co nie ma zbyt wielu zwolennikow.... Jest tez nad wyraz dojrzala jak na swoj wiek... Ma bardzo doswiadczone oczy:D no i kocha to co robi.... Mam nadzieje ze jej gwiazdka nie zgasnie i ze jej kariera nabierze rozpędu:)

Shinichi

jedyna jej rola ktora byla dosc dobra, byla w Grinchu.i na tym powinna skonczyc swoja kariere

Gumijaguda

Zazdrość?:D Moim zdaniem gra najlepiej z dziewczyn z GG:) Mimo ze otwarcie przyznaje ze aktorstwo to dla niej tylko praca

Shinichi

Jeśli chodzi o Taylor jako aktorkę, w Gossip Girl gra rewelacyjnie, postać Jenny właśnie taka ma być - wzbudzać skrajne emocje! Ja osobiście uważam,że zagrała rewelacyjnie i jest najleposzą damską postacią tego serialu! Co do niej jako osoby - jej wypowiedzi są OK, uważam ,że ma pod kopułą i nie gada bez sensu tylko wie co i na jaki temat mówi. A co jej jako wokalistki The Pretty Reckless - genialny wokal, genialna nuta, genialne teksty, dla mnie ona i ten zespół to odkrycie muzyczne 2010 roku!!! Ogólnie uważam Taylor za jedną z najzdolniejszych gwiazd współczesnych...

Sajmonnn

Kocham ją oO Jest idealna pod kazdym wzgledem... swiadomosc ze pewnie nawet nie zobacze jej w zyciu na zywo wprowadza mnie w depresje...

Shinichi

o ile pozerstwo i udawanie wielkiej nastoletniej wyzwolonej buntowniczki Twoim zdaniem jest przejawem inteligencji, to masz rację... i nie, nie zazdroszczę jej, uważam, że jest ładna, choć czasami ciężko to dojrzeć pod tonami eyelinera.
ale za to jeśli postać Jenny Waszym zdaniem jest najlepsza w Plotkarze, to w zasadzie Wam szczerze współczuję, no ale cóż, o gustach się nie dyskutuje. to, że mi ciśnienie skacze jak Jenny pojawia się na ekranie - bo nie dość, że gra aktorska Taylor do wybitnych nie należy, to jeszcze postać Jenny Humphrey jest niezmiernie irytująca - nie znaczy w sumie, że wszyscy muszą reagować tak jak ja.

okruszyn

Skad wiesz ze udaje? Ona ma 17 lat... to taki okres w zyciu kiedy ludzie sie zmianiaja i szukaja swojego "ja":d Poza tym co to ma wspolnego z jej inteligencja? Piszac ze jest inteligentna raczej sugerowalem sie wypowiedziami, nie ubiorem czy stylem:D
I tak, postac Jenny jest najlepsza:D Chociaz moja opinia jest mocno subiektywna bo kocham Taylor:d Co do serialu to mnie za to najbardziej irytuje Serena
PS: O gustach sie nie gyskutuje;P

Shinichi

Trzeba odróżnić postać jaką gra od osoby którą jest! Taylor to świetna aktorka, piosenarka i modelka, więc proszę nieoceniajcie jej przez pryzmat Jenny. Że Jenny jest jaka jest nie oznacza ze tak samo zachowuje sie Taylor:)
A co do PLOTKARY to mnie też bardziej zaczyna denerwować POSTAĆ Sereny;/ Zawsze biedna i niekochana a prawda jest taka że wykorzystuje wszystkich i jest egoistką :)

użytkownik usunięty
aneta9am

zgadzam, Taylor wielokrotnie zaznacza w wywiadach, że NIE JEST JENNY, i mówi to nawet takim tonem, że od razu przed oczami stają nam drukowane litery;]
Co do postaci Sereny, osobiście bardzo lubię Blake Lively, ale Serena wkurza mnie jak mało kto!

Shinichi

Tak bo inteligentne 17 latki mówią w wywiadach o wibratorach i zachowują się tak jakby nie wiadomo co już przeżyły, po prostu czekać na wyznania 10 latek w telewizji że się masturbują ogórkiem xd

użytkownik usunięty
lola289

a nie uważasz, że to prowakacja pod publiczkę? Sposób na sławę? Zupełnie jak Megan Fox

Jeżeli mówi takie rzeczy aby zdobyć sławę to raczej dobrze o niej nie świadczy .

lola289

Ale jest skuteczne. Trzeba miec sile przebicia w tym biznesie. I nie wystarczy sam glos, to nie te czasy.

Shinichi

Haha myślałam, że padnę widząc ten temat i słowo "inteligentna" w tytule. Nie wiem na jakiej podstawie można stwierdzić, że jest inteligentna. Oczywiście pomijam kwestię ubioru czy makijażu, bo one o niczym nie świadczą. Nie chciałabym się ograniczać do artykułów z Pudla, ale nie interesują mnie zbytnio wywiady Taylor więc się nigdy nie zgłębiałam. Z tego jednak co zdołałam przeczytać dziewczyna nie wydaje się specjalnie inteligentna. Chyba nawet jakaś osoba wyżej wspominała już o treści jej wypowiedzi i nie można powiedzieć, że powalają intelektem. A co do postu powyżej, brzmi ona jakbyś pochwalał/a "siłę przebicia", opartą na idiotycznych wypowiedziach i głupim zachowaniu, chociaż do jej jako takiej oczywiście nic nie mam.

simpsonka18

Ona jest po prostu buntowniczką. I chyba nie wiele z was to rozumie. "Sex, drugs and RnR"- poczytajcie na ten temat może zrozumiecie.

Rock'n'Roll!!!!!

simpsonka18

Dobre, dobre simpsonka18 :D

simpsonka18

Doda niby też ma ponadprzeciętne wyniki testu IQ a jakoś ani tego nie widać, a tym bardziej nie słychać:)

Shinichi

Shinichi ,piękna bez całego okropnego makijażu czy z tapetą na gębie ? .

gossipgirl98

A moim zdaniem jest ładna, zdolna, inteligentna , ma świetny głoś i świetnie gra. I mi jej "tona okropnego makijażu na gębie"się podoba. A postać Jenny jest moją ulubioną z całego serialu. I, gdy dowiedziałam się, że Jenny nie będzie w 5 sezonie to stwierdziłam, że raczej go nie obejrzę. Może kiedyś. Jeśli chodzi o wypowiedzi Taylor to bez wątpienia są kontrowersyjne, ale pragnę zauważyć, że nie w każdym wywiadzie mówi o wibratorach. W niektórych wypowiada się jak zwykła dziewczyna.
Ale zaznaczam, że to tylko moje zdanie. ;)

Shinichi

świr z Ciebie, mam nadzieję że nigdy jej nie spotkasz.

użytkownik usunięty
Shinichi

Ja ją po prostu uwielbiam za wszystko i popieram założyciela wątku :)

Może jest odrobinę pozerką...
Ale można ją kochać albo nienawidzić.
I To cechuje prawdziwego artystę :DDD

Evilminded

Dobry troll zawsze na propsie. Winszuję.

tearofmankind

To do mnie czy koło mnie?
To, że nie zgadzasz się z moją opinią nie znaczy z góry, że jak napiszesz "jesteś trollem" to masz +5 punktów fejmu.
Zająłbyś się czymś pożytecznym zamiast chwalić się swoją rzekomą inteligencją na filmwebie.

Evilminded

HE_HE

tearofmankind

Aha. Jesteś hejterem przekonanym o własnej racji? ( nie insynuuje, tylko pytam) No, ale dobra Taylor jest kontrowersyjna, a dzięki takim jak Tobie zdobywa popularność, tylko czemu przyczepiłeś się do mnie?
Jak nie przeprosisz to popełnię seppuku ołówkiem i będziesz mnie miał na sumieniu ;<

Evilminded

GOMENE-SAII

Życie trolla jest nudne, a jadło marne. Nie polecam.

tearofmankind

Masz...jakiś problem ze sobą?
Dowartościowywanie się w necie nie jest fajne.

Evilminded

Prawdopodobnie masz rację.

tearofmankind

Więc przestań.

Evilminded

E tam, ładne schodki się robią.

tearofmankind

zgadzam się.śliczna a oprócz tego świetna aktorka i jeszcze lepsza piosenkarka. kocham the pretty reckless ^_^ !

Shinichi

Minal prawie rok odkad zalozylem ten temat ale nadal uwazam ze jest w absolutnym top 10 najpiekniejszych kobiet na ziemi ^x^
Wolalem jej image przed zalozeniem PR (i pierwszy rok po) ale ostatnio troche sie uspokoila i juz nie wyglada jak panda. w kazdym razie nie az tak bardzo