Tede

Jacek Maciej Graniecki

5,0
130 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Tede

I właśnie Tede pokazał, jakim jest idiotą. Nie dość, że kretyn i idiota, to jeszcze prostak i cham, co kobiet nie szanuje. Pani Katarzyna Cichopek, nic Tedemu nie zrobiła, a Tede za przeproszeniem wulgarnie i chamsko się do niej odezwał. Powiedział do niej "SPIERDALAJ NA ZAWSZE"

Teraz do Tedego: Pokazałeś jełopie swój niski iloraz inteligencji. Na co Ci było obrażać panią Katarzyne Cichopek ? Bo nie zaprosili Cię do programu ? Byłeś zazdrosny i tyle. Szkoda, że tego nie czytasz tłuściochu, bo może wtedy byś zeszedł na Ziemię. A Twoja muzyka to DNO rowu mariańskiego. Jesteś tak samo kiepski, jak: Mezo, Żurom, Firma i Nowator. Po prostu DNO DNA. Nie uważam, że pani Cichopek jest idealną uzdolnioną aktorką, ale ona przynajmniej nikogo nie obraża. Tede skończ ze swoją karierą.

Poss Skriptun: ŻAL PL

Ja tam wojny nie prowadzę, bo nie mam nic do fanów Tedego niech sobie go lubią jak im się podoba jego muzyka. Ja Tedego nie lubię od samego początku, natomiast Peje uwielbiam od kiedy zacząłem interesować się muzyką hip hopową, więc ten cały beef między nimi nie ma żadnego wpływu na moje zdanie na ich temat. W końcu nie każdy musi lubić obu MC równocześnie.

krytyk_muzyczny

łał jestem najmondrzejszy a zarazem mam piekna twarz ale mam różową ;)

Anty-witeczek

Prawdopodobnie Xristo założył nowe konto, bo któż inny może być tak głupi?

użytkownik usunięty
krytyk_muzyczny

co za jełop, sam chętnie powiedziałbym to tej kurvvie