i okazało się, że mam rację oprócz postaci granej przez tego aktora, więc oglądam dalej
Dobra mała poprawka, po miesiącu oglądania tego serialu stwierdziłem, ze Lock i Sawyer są najlepszymi postaciami. Reszta to tylko zwykła komercha wymarzonych amerykańskich ideałów
taa..Terry jest kapitalny ,ale są tez inni dobrzy np.Josh Holoway ,Ian Somerhalder ,Naveen Andrews(ten co SAYIDA gra niewiem jak to sie pisze )i ten aktor co gra Eko .Kapitalni aktorzy kapitalnie dobrani do swoich ról
Ja ogladam LOST od pierwszego odcinka i od poczatku serial mi sie podobal, ale Locke (O'Quinn) i Ben (Emerson) sa jak dla mnie najlepszymi postaciami.
Oglądam Lost od początku i uważam, ze najlepiej grają właśnie O'Quinn i Emerson , a z postaci kobiecych to Michelle Rodriguez ( szkoda,że już jej nie ma:(... )
Chrzanisz, koleś. Jak na amerykańską produkcję, jest to wcale nieamerykański w pewnym sensie serial właśnie przez to, że bohaterowie nie są bez skazy. Każdy ma jakieś wady, nikt nie jest w nim święty, nawet tak szlachetne postacie jak na pierwszy rzut oka, dajmy na to, Jack lub Kate. A postać grana przez Quinna to faktycznie jedna z najciekawszych. Bo ten aktor dał jej charyzmę lecz także zwątpienie.