też macie wrażenie, że... wyładniał.? : D
teraz jest przystojny i atrakcyjny. nie ukrywajmy faktu - przu tym pociągający.
jako aktora trudno go oceniać, ponieważ (jak na razie) nie odegrał większej roli, ale The Secret Circle, jako Adam, zapowiada się dobrze, lecz ciężko stwierdzić, iż były to dopiero 4 pierwsze odcinki. z czasem przekona się do większej otwartości na scenariusz i improwizację, zarazem.
nie mogę doczekać się 5. odcinka The Secret Circle.
Niespecjalnie. W Kronikach był młodszy, ale przynajmniej ta dziecinna uroda do niego pasowała. Teraz nie wygląda na swój wiek, a w nowej roli albo się nie odnalazł (w roli takiej życiowej fajtłapy), albo po prostu aktor jednej roli/postaci.
Nie widziałam go w niczym poza TSC, ale zgadzam się z Tobą, że zdecydowanie nie wygląda na swój wiek. Kiedy zaczęłam oglądać serial byłam zaskoczona, że dobrali tak młodych mężczyzn - zwykle do takich młodzieżowych seriali bierze się młodziutką dziewczynę mniej więcej w wieku postaci, którą gra i z 10 lat starszych od niej facetów - tymczasem w TSC chłopcy wyglądają tak samo młodo, jak dziewczęta, właśnie zdecydowanie 'chłopcy', a nie 'mężczyźni'. I jestem zaskoczona, że Thomas jest w rzeczywistości o tyle starszy
Dobrze dla niego. Większość ludzi wygląda na starszych niż ich wiek mógłby na to wskazywać. Tak czy siak. Aktor przystojny.
z tym, że przystojny, nie sposób się nie zgodzić ;) Ale czy to dla niego dobrze... Leonardo DiCaprio dosyć długo chyba musiał walczyć, żeby pozbyć się etykiety 'chłopca' ;)
Leo. Też fajny aktor.
Cóż zobaczymy jak Thomas rozwinie się z talentem aktorskim - czy się wybije.? - nikt nie wie.
Tak czy inaczej. TSC już w piątek. Miłego seansu życzę. ;>