Znacie go? Thomas jest mało znanym aktorem ale ja go lubię za jego grę w filmach, zawsze rzuca się w oczy.
Zostawiłeś mi wiadomość na blogu, zerknęłam na jego filmografię, ale chyba nie kojarzę żadnej jego roli... Jedynie to zdjęcie mi coś mówi... czy on nie grał w serialu Renegat? O takim kolesiu na Harley'u?
A swoją drogą fajne ma role:
bandyta, uzbrojony kierowca ciężarówki, przywódca gangu kolumbijskiego, więzień:)
Ja wiem czy on jest mało znany, gra w bardzo wielu filmach, głownie role epizodyczne, ale jest dobrze zapamiętywany.
Kilka filmów z jego udziałem widzałem jest aktorem "3 planu" raczej nie wnosi nic do filmu dzięki jego osobie nie zmienia sie w jakiś diametrlny sposob akcja czy rozwój tępa filmu jest prawie jak statysta... no chyba ze oglaałem filmy gdzie zagrał jedna z głównych ról to co innego...
duzo o nim powiedzieć nie moge bo i jego kreacje aktorskie nie sa ani wybitne ani znane
Widziałam parę filmów, w których zagrał, ale pamiętam go tylko z "Zaginionego świata: Jurassic Park"...
Uwaga!!!!!!! W Warszawie do środy w kinie "Femina" będą wyświetlane "Trzy pogrzeby Melquiadesa Estrady", w których Thomas Rosales Jr. zagrał uciekającego Meksykanina!!!!!!
FEMINA al.Solidarności 115, 654-45-45 oraz 620-18-10
seanse "Trzech pogrzebów...": 13.30 20.30
Czy ktoś się wybierze na ten zacny film? ;)
Uwaga!!!!!!! W Warszawie do środy w kinie "Femina" będą wyświetlane "Trzy pogrzeby Melquiadesa Estrady", w których Thomas Rosales Jr. zagrał uciekającego Meksykanina!!!!!!