Ja jeszcze nie kupiłem... Spytam kumpla czy już ma go dostępnego w swoim sklepie internetowym... Pozdro...
Jak dla mnie najlepszym utworem na Elements of Life jest....Elements of Life :D A cały album całkiem niezły ;)
A jaka jest zawartość płyty Elements of life???czy może mi ktoś napisać kilka fajnych clipów z tej płytki?
pozdro:0
Tiesto na nowym albumie wita nas melodyno-transowym kawałkiem ?Ten Seconds Before Sunrise? , który wcale nie zapowiada kolejnej edycji naszego rodzimego festiwalu, a jest poświęcony serii DJ kompilacji, które raz do roku nagrywa.
Dwa kolejne kawałki przesuwają szalę gatunkową w dance i trance z elementami electro-house. Te dwie piosenki z udziałem JES i Julie Thompson zastępuje bardziej klasyczny Tiesto z lekko progresywnym numerem, w którym prym wiodą klawiszowe akordy wedle schematu z ?Traffic?. ?Driving To Heaven? to krok w stronę nieco bardziej rockowego ujęcia transu, którym zabłysnęli Gabriel&Dresden.
?Sweet Thing? z Charlotte Martin to znów ukłon w stronę danceowej strony transu, mocno kojarzącej się z tanecznymi remiksami dla kanadyjczyków z Delerium. To nieco niemiłe wrażenie naprawia kolejny instrumentalny transior dla zwolenników Buurenowskiej Armady.
Słychać, że sukcesy płytowe Above&Beyond, Armina Van Buurena i Gabriel&Dresden sprawiły, że Tiesto zmienił nieco styl i odpuścił sobie siermiężne motywy dla chłopców białych rękawiczkach, zwolnił nieco bit i wygładził brzmienia. Dzięki temu może nadal liczyć na utrzymanie swej wielkiej popularności
3-4 utworki fajne, reszta dno... Cover dalej rzadzi tiesto niestety... Niech bierze przyklad z kolegów :D
"Ja muszę go staranniej wysłuchać ;)"
Hahhaha! Co tam niby jest do wysłuchania? hahhahahha Techno dzieci...