Tim BurtonI

Timothy Walter Burton

8,3
23 018 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Tim Burton

100 lat albo i więcej!! Życzymy genialnemu reżyserowi p. Burtonowi aby rozwijał swe myśli w równie doskonały sposób, jak dotąd, żeby nie przestawały być abstrakcyjnie piękne!!Zeby miał pracowitość van Gogha, aczkolwiek się nie przemęczał, żeby szczęście przepływało przez niego nieustannnie, pozostawiając uśmiech na twarzy!!W szczególności życzymy także, żeby często i chętnie rozdawał swoim fanom autografy oraz miał wiele, wiele nowych, świetnych pomysłów!!
Niech żyje p. Burton!!
Pozdro dla fanów:*

Scaraman

mnie nie pozostaje nic innego, jak tylko podpisać się pod tym obiema rękami. A i może jeszcze życzyć zasłużonego Oscara.

undula

A no tak, racja:)

użytkownik usunięty
Scaraman

również dołączam się do życzeń ^^ :)

oo tak, Oscar by się przydał:)

Scaraman

Sto lat panie Burtonie, w przyszłości jak najwięcej "Edwardów" i jak najmniej "Marsjan" ;)

Scaraman

Choć to dzisiaj są jego urodziny (dokładam sie do życzeń) i dzisiaj także obchodzi okrągłą liczbe 50 lat. To najprawdopodobniej będzie przeklinał ten dzień do końca życia. Bo to dzisiaj zginął jego 14-letni syn w wypadku na Safarii. Wyrazy najszczerszego współczucia panie Burton. [*]

evka333

Dokładam się do żyzceń urodzinowych. I przy okazji chciałabym coś sprostować. Nie zginął syn tima i heleny ale ktoś z dalszej rodziny. Tim ma małe dzieci(5 lat i 8 miesięcy). Oczywiście szczerze współczuje straty ...

monique_19

Dorzucam się do życzeń, choć się spóźniłam ;/. Ale co tam- intencje są szczere ;).

Lady_From_Burton_World

Eh, ja też jak zwykle spóźniona :(. Z opóźnieniem, ale też dołączam się do życzeń :).

monique_19

Ta pomyłka na temat syna wynika pewnie z podobieństwa nazwisk tego chłopca i Tima Burtona, bo kuzyn Heleny nazywał się Marcus Egerton-WarBURTON. Z pewnością na paru stronach umyślnie(niestety te pseudo dziennikarskie hieny zdolne są do wszystkiego)bądź nie pominięto przedrostek War- i napisano jedynie, że zginęli członkowie rodziny Heleny, nie podając stopnia pokrewieństwa i czytające to osoby mogły pomyśleć, że zginął właśnie syn Tima.