Timothy Olyphant

Timothy David Olyphant

7,5
14 321 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Timothy Olyphant

10/10 za role Hitmana!!!

użytkownik usunięty

Moim zdaniem wybór reżysera był trafny Olyphant spisał sie w roli 47 nadwyraz dobrze sam sie zaskoczyłem.Mam nadzieje że zobacze go w kolejnej odsłonie Hitmana:p A wszystkim tym co lubią film hitman polecam wersje unrated :p pozdrawiam

Zdaje mi się, że gdzieś go już widziałem, ale nie wiem gdzie, jako że nie pamiętam go z innych ról, tylko w hitmanie to daję mu 10/10. W Hitmana wcielił się naprawdę rewelacyjnie.

A dla mnie film jest lepszy od postaci.scenariusz nie jest taki jak metodyka gry,ale nawet nawet dobrze wykonane(póki co reżyseria na 5/10).On zagrał beznadziejnie nawet nie ma takiej oceny i słów by to określić ja jemu za role Hitmana stawiam 1 ale za rolę w szklanej pułapce podwyższam do 4.Film mógł by być lepszy gdyby ktos inny zajął sie reżyserią,scenariuszem i ktoś inny zagrał sztucznego robota wedle Olyphanta.

Pif_Paf

100% się zgadzam. Koleś o chłopięcym typie urody grający kolesia o twarzy zawodowego mordercy znanego z serii gier. :/ Nie pamiętam go z innych ról, w Hitmanie grał jak umiał ale po prostu tam nie pasował!