Podobno chcą kontynuować sagę spartacusa w serialu o nazwie 'Cezar'. Zaden aktor jeszcze
mnie tak nie denerwował. Akcent, mimika i morda działają na nerwy. Dodatkowym minusem jest
lansowanie cezara na siłę w spartacusie. DNO
Ciebie i kolegę Krzysztofa bawi, że jego bohater został zgwałcony? Ludzie, co z wami? Też by was bawiło, gdybyście znaleźli się na jego miejscu?
Mnie w ten stan wprowadzał Varro - nie wiem co w nim było tqk irytującego ,ale każdy moment gdy był na elranie przyprawiał mnie o stan zaawansowanego wkur***enia . Tyberiusz ,Cezar,Gannicus i Crixus tp moje ulubione postacie ,ich nigdy nie było za duzo :)
I bardzo dobrze. Mam nadzieję że zrobią o nim serial, oby tylko nie przerobili go na "super pozytywnego" bohatera. Dosyć już seriali o krystalicznie wspaniałych postaciach działających tylko w imieniu dobra.
I ty konusie zasrany śmiesz jechać na Toda? Serio? Weź ty lepiej idź się przytul do mamusi i jej się wyżal bo tu miejsca na komenty dwulatka nie ma -,-. On jest przynajmniej przystojny a ty masz pewnie ryj jak by cie walecem przejechał... A dnem to ty możesz nazywać swoje życie. Patologia co kochasiu? Współczuje tobie za to, że nie masz mózgu, a rodzicom że takiego idiote spłodzili...
Wow dziewczyno,trochę spokojniej . Może i koleś nieco przesadził ze słowami,ale nie warto sie aż tak denerwować z tego powodu :)