Tom Cruise

Thomas Cruise Mapother IV

8,3
103 403 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Cruise

(...) jak jest pedałem (i tak pójdzie do piekła) ---------- takiego tekstu jeszcze nie czytałam. maskra. człowieku jezeli jest sie w zwiazku z kobietą, nie mozna byc pedałem.

a co do toma cruisa jest spoko i nie przeszkadza mi jego aktorstwo, a jak komus sie nie podoba, to nie rozumiem po co oglada filmy z jego udzialem. po co sie zmuszac do tego?? tego tez nie rozumiem?? no chyba ze chcesz ogladac filmy zeby powiekszyc sobie listę ogladnietych filmów.

użytkownik usunięty
Justyna

Justyna to chyba jest z deka bez sensu nie ogladać ich tylko dla tego że gra w nich ten palant,nie?Po za tym gdybym nie widziała filmów z jego udziałem mogłby mnie ominąc jeden z jego narcystycnych uśmieszków A przeciez je licze i zapisuje.Jak narazie mam dwatysiące czterysta dwa(Oczywiście miliony)

Matko jedyna, dziewczyno, albo masz naście lat i jesteś niezby dojrzała albo cierpisz na chroniczny nadmiar wolnego czasu i pada ci na szare komórki.

Annash

Jeżeli piszesz jakikolwiek komentarz napisz do kogo go kierujesz. jak do mnie to, to mogę sobie pisac co uwazam. jezeli moj tekst jest glupi, to jest jednym z wielu! bo niewierze ze sie nie spodkalas z glupszymi.POZDRO.

Justyna

To było do Sary :) twój koment był zupełnie ok.

Annash

I żeby było jasne to mój komentarz tyczył sie nie tylko tego co napisała powyżej ale całości jej gówniarskich popisów na forum Toma Cruisa.

Annash

ta laska ma jakies kompleksy!!!!!! nie mam pojecia po co obrazac aktorów i aktorki (to sie tyczy wszystkich). zamiast napisac "ona nie ma talentu" pisza "ale ona jest brzydka" to jeest bez sensu. a co do forum TC to sara troche przegina:(

no wlasnie!!!!!!! ogladasz z nim filmy, a potem twoja fantazja szaleje, jaki on to nie jest. pomysl logicznie. a propo nie lubie takich komentarzy w których jest zawarty wyglad, zycie prywatne. to nas nie dotyczy. wez pod uwage aktorstwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

Justyna

to się oczywiście tyczy SARY:):):):):):):)

Justyna

Zgadzam się z Tobą całkowicie, a te negatywne komenty na tym forum robią się nudne, wszystkie takie same, w stylu "ależ on niski, jaki brzydal" itd., bardzo ambitne. Ale cóż, dzieci muszą się wyżyć.
Pozdrawiam

Veda12

ludzie a raczej dzieci naprawde nie majaz zajecia. jest wielu aktorów o niskim wzroście, tj. elijah wood, ale znowu czepiają sie wytrzeszczu oczu. a nie powinno tak byc. przeciez nie ma ludzi idealnych. mi sie jego oczka bardzo podobają. wow. pozdro.

Justyna

Dokładnie, czegoś się ludzie muszą przyczepić(dzieci to jakby nie patrzeć też ludzie:-)
Mi się tam oczy Wooda średnio podobają, mają ładny kolor, ale jeśli chodzi o niebieskie oczy to wolę Josha Lucasa. Ale przecież to już kwestia gustu. W każdym razie nie powinno się pisać a aktorze negatywnych komentarzy, bo coś nam się w jego wyglądzie nie podoba, to dziecinne.
Pozdrawiam

użytkownik usunięty
Veda12

jesteście totalnie ŻAŁOSNE (justyn@ i Ariana). Najpierw Justyn@ pisze, ze moze sobie pisac co chce, a pozniej przylizuje sie arianie i pieprzy cos o sarze. Sara ma kompleksy? ha ha. tak, ma kompleksy, zazdrosci tomowi jak cholera. gdy uzbiera troche kasy, zmieni pelc i zrobi sobie operacje plastyczna twarzy a'la Tom Cruise. ha ha ha. A co do przyczepiania, to sie nie przyczepia(my) i tak ogolnie mowiac guik wam do tego, co o nim mowimy.

a co do tej gowniary, to nazywając tak sarę, same ją obrażacie. więc się na drugi raz zastanówcie co mówicie. bo aż mnie ściska jak ktoś zasłania si wiekiem. i co z tego ze mam nascie lat? phi! nie lubie toma, nie doceniam go jako aktora, nie nawidzę tego jego uśmieszku i zarozumiałości.

NARA

Ktoś tu jest żałosny, ale na pewno nie my, hehe.
Ja nie oceniam ludzi po wieku, nie wiem skąd ten debilny komentarz. A poza tym piszcie sobie, co chcecie, ale nie liczcie na to, że wszyscy będą was popierać, tym bardziej, że wypisujecie bzdury. Nie masz nic w ulubionych, więc niewiele o tobie wiem, ale na podstawie takich komentów przychodzi mi do głowy jedno-fanka tasiemców albo Bena Affleck'a. I nie dziw się, że oceniam cię w ten sposób, w końcu ty, nie wiadomo na jakiej podstawie stwierdziłaś, że jesteśmy żałosne.
"NARA" hihi

Veda12

To o wieku było chyba do mnie :], gówniarą nikogo nie nazwałam, określiłam jej zachowanie jako gówniarskie, innaczej nazwać się go nie da :], zachowanie panienki zaśmiecającej to forum swoim jadem jest wyjatkowo gówniarskie i niedojrzałe.

aaaaaaaa że sie przylizuje... to piersze słysze (lol)
ty tez nasz jakis problem. monia13, czyli monia13 lat?? woooow.
mi to jest obojetne, co myslisz o mnie. a jezeli chodzi o moj koment to napisalam to co uwazam, a ze Lilia i Ariana podzielaja moje zdanie, to chyba nie nasza wina i ajkies przestepstwo?? nie uwazasz??

ale z ta operacja plastyczna przesadzilas. nie zrozumialas co jest w kontekscie. skoro nam guzik do waszych wypowiedzi, to wam tez guzik do tego:):):)

Justyna

Nie wiem kim jesteś nie wiem co to za żałosny sojusz mam gdzies wasze wypowiedzi to jest strona toma cruisa a nie jakiś dwóch panienek którym sie nie podobają negatywne wypowiedzi odwalcie sie odemnie bo jeszcze wpadne w kompleksy jak wy bo sie jak widze ciągle podbudowujecie. Może czasami przesadzam ale dlatego że bardzo lubie Nicole i nie trzeba odrazu robić cholernej nagonki bo ludzie w chodzą i to czytają i sie nudzą bo9 kogo do diabła obchodzi że uważacie mnie za gówniarę chociarz niewiecie ile mam lat nie obrażajcie moni!!!SAME MACIE PRETENSJE ŻE CZEPIAMY SIE JEGO WZROSTU A WY SAME CZEPIACIE SIE JEJ WIEKU!!!Trzeba być konsekwentym we własnych przekonaniach moje dorosłe mądre doświadczone inteligentne niezwykłe davidoaamsowe tomocruisowe saroprzeciwne 13przeciwne Niezwykłe zachwycające obiektywne sprawiedliwe gejsze z zakonu Cruisa

malasz

To już było w ogóle żałosne. Teraz wiem, chodzi o Kidman, to niech pomyślę...może jesteś lesbijką?
A tak na poważnie, dla mnie Cruise to dobry aktor, nie zachwycam się nim, ale lubię jego grę. Jego życie prywatne mnie nie interesuje.
A wiek forumowiczów mnie akurat guzik obchodzi. Moja jedenastoletnia siostra jest pewnie mądrzejsza od trzynastoletniej moni czy kogoś tam.
O obiektywizmie z tobą raczej nie ma co gadać. Dlaczego? Dlatego-"Może czasami przesadzam ale dlatego że bardzo lubie Nicole."
I pisz poprawnie, bo aż się źle czyta z tymi błędami.

użytkownik usunięty
Veda12

Dziewczyny weźcie wyluzujcie bo zioniecie agresją. NIE JESTEM LESBĄ. Poprostu lubię Niocole i tyle. Toma nie cierpie to fakt ale was wogóle nie kapuje. Bedziemy sie tu teraz obrzucać błotem tylko ze względu na poglądy??Bez sensu.Jak was wczesniej obraziłam to sorry. Specjalnie dla jednej z was ani jednego zdania na 5 akapitów.

Co do 5 akapitów to było do malasza, bo nie moglam rozszyfrowa komentarza. ja nie twierdze ze jestes lesba. w sumie juz nie wiem po co pisze to...

użytkownik usunięty
Justyna

Dobra spoko.Swoją drogą ciekawę jaki on naprawde jest...

Z tą lesbą to nie do Ciebie, Nicole ja też lubię, ale jej życie prywatne i życie prywatne Cruise'a mnie nie obchodzi. Dla mnie ważna jest jego gra, a ta jest dobra.
Jeśli wyżej Cię obraziłam, to też sorry.

użytkownik usunięty
Veda12

KIM JEST MALASZ???????????????????????? ??

użytkownik usunięty
Veda12

acha i jeszcze jedno: za niedługo dodam ulubione i będziesz mogła o mnie więcej powiedzieć (Ariana) a fanką Bena Affleck'a na pewno nie jestem (!!). Tasiemców też.... :]

malasz

Dziewczyno chyba nie wczytałas sie w nasze posty. Jakie podbudowywanie sie???????? Niby zazdroszcze TC urody? Totalna bzdura. Co do Nicole Kidman tez ja lubie, ale ze ja Tom Cruise zucił, mam to w nosie. Rada odemnie zebys nie pisala zdan na 5 wersów. Twoj koment nie jest zrozumiały. AHA a skoro masz gdzies nasz wypowiedzi to po co sie właczasz do rozmowy.
Nie wierze ze nie spotkalas sie z tego typu komentarzami. Jako przykład: Forum Keanu Reevesa.

Justyna

zgadzam się z tobą bo on jest super i jak komuś się nie podoba to niech spada

marry12

szczerze mówiąc nie przepadam za Tomem ale na tym zdjęciu wygląda bosko;)