Genialny aktor, niewiem jak jest mozliwe ze jest na 387 miejscu przeciez zagral w genialnych filmach np.
Kolor Pieniędzy, Rain Men, Firma, Ludzie Honoru, Wywiad z wampirem, mission impossimble, Jerry Maguire, Vannila Sky, Ostatni Samuraj, Zakładnik, Wojna Światów, Urodzony 4 Lipca. Są to najlepsze jego filmy które warto obejrzeć.
Masz rację. Ludzie obniżają jego notę, ponieważ czytają gdzieś, głównie nieprawdziwe informacje o jego życiu prywatnym. Myślą, że znają jego na wylot, a tak naprawdę nic o nim nie wiedzą. Tom to genialny aktor, i za to powinno się go oceniać.
Ja ma w dupie to czy sie ożeni z Britney Spears czy jakąs inną dziwką, ja patrze na aktora pod kątem jego aktorstwa, a aktorstwo Toma Cruisa stoi na wysokim poziomie.
Ja również was popieram, mam dość oceniania go przez ludzi po tym jaką wiarę wyznaje. Aktorem jest świetnym i to się liczy.
Cóż, są osoby, które on po prostu denerwuje. Pal licho religię...jego nieszczery śmiech mnie po prostu dobija.
Lubię kilka filmów w których on gra...z jednym zastrzeżeniem - takim, że on w nich jest. Zawsze wydaje mi się, że bez szkody dla filmu można byłoby go zastąpić kimś innym. Ale to moja prywatna opinia. Chyba każdy ma takiego aktora, który z gruntu mu nie pasuje. U mnie to Cruise :)
Jak dla mnie liczy się to jak On gra anie to, ze jest wyznawca "sekty" jak niektórzy to nazywaja... Jeszcze nie obejrzałam zadnego filmu z Nim który by mi się nie spodobał ;)
Zgadzam się z milionami innych osób odnośnie nie tylko genialnego aktorstwa, ale także niezwykłej osobowości Toma. To, że jest jedną z najsympatyczniejszych osób Hollywood potwierdzają największe gwiazdy jak, Robert Redford, Will Smith czy Madonna.