Tom Cruise

Thomas Cruise Mapother IV

8,3
103 959 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Cruise

Genialny aktor, niewiem jak jest mozliwe ze jest na 387 miejscu przeciez zagral w genialnych filmach np.
Kolor Pieniędzy, Rain Men, Firma, Ludzie Honoru, Wywiad z wampirem, mission impossimble, Jerry Maguire, Vannila Sky, Ostatni Samuraj, Zakładnik, Wojna Światów, Urodzony 4 Lipca. Są to najlepsze jego filmy które warto obejrzeć.

krzysiek1990_90

Masz rację. Ludzie obniżają jego notę, ponieważ czytają gdzieś, głównie nieprawdziwe informacje o jego życiu prywatnym. Myślą, że znają jego na wylot, a tak naprawdę nic o nim nie wiedzą. Tom to genialny aktor, i za to powinno się go oceniać.

użytkownik usunięty
neardark_2

Ja ma w dupie to czy sie ożeni z Britney Spears czy jakąs inną dziwką, ja patrze na aktora pod kątem jego aktorstwa, a aktorstwo Toma Cruisa stoi na wysokim poziomie.

Ja również uważam, że Tom Cruise jest świetnym aktorem.

krzysiek1990_90

Ja również was popieram, mam dość oceniania go przez ludzi po tym jaką wiarę wyznaje. Aktorem jest świetnym i to się liczy.

krzysiek1990_90

Cóż, są osoby, które on po prostu denerwuje. Pal licho religię...jego nieszczery śmiech mnie po prostu dobija.
Lubię kilka filmów w których on gra...z jednym zastrzeżeniem - takim, że on w nich jest. Zawsze wydaje mi się, że bez szkody dla filmu można byłoby go zastąpić kimś innym. Ale to moja prywatna opinia. Chyba każdy ma takiego aktora, który z gruntu mu nie pasuje. U mnie to Cruise :)

Jorjan

Również uwielbiam Tom'a Cruise'a:D

Robert_De_Niro

Jak dla mnie liczy się to jak On gra anie to, ze jest wyznawca "sekty" jak niektórzy to nazywaja... Jeszcze nie obejrzałam zadnego filmu z Nim który by mi się nie spodobał ;)

krzysiek1990_90

Zgadzam się z milionami innych osób odnośnie nie tylko genialnego aktorstwa, ale także niezwykłej osobowości Toma. To, że jest jedną z najsympatyczniejszych osób Hollywood potwierdzają największe gwiazdy jak, Robert Redford, Will Smith czy Madonna.

Naxel

Warto również dodać iż każdej roli oddaje się całkowicie, oraz jak sam mówi stara się stać tym kogo odgrywa.