Załamałam się poprostu... Tom jest na 405 miejscu na liscie top świat. Czym sobie na to zasłużył? Wieloma świetnymi rolami? Kto tu kurde głosuje?! Bo lubi żeby wokół niego było głośno? Bo ma inna religię? Bo ma barwne życie prywatne? Jeżeli ktoś dlatego daje mu 1 to ja mu bardzo, ale to bardzo współczuje.
Ja też popłakałam się jak to zobaczyłam. To takie smutne, ja wszystkim bardzo, ale to bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo współczuję tej nietolerancji :( A przecież to taki cudowny, przystojny, słodki chłopak! DAWAĆ MU 10, MUSI BYĆ NA 1 MIEJSCU JESZCZE W LISTOPADZIE!
"Załamałam się poprostu... Tom jest na 405 miejscu na liscie top świat. Czym sobie na to zasłużył? Wieloma świetnymi rolami? Kto tu kurde głosuje?! Bo lubi żeby wokół niego było głośno? Bo ma inna religię? Bo ma barwne życie prywatne? Jeżeli ktoś dlatego daje mu 1 to ja mu bardzo, ale to bardzo współczuje."
To bulwersujące! Ale myślę, tak jak ty, że zasłużył sobie na to właśnie wieloma świetnymi rolami i barwnym życiem prywatnym. TO MUSI BYĆ TO!
popieram w 100%! zastanawiam się gdzie ludzie mają oczy? niejednokrotnie zdecydowanie wyżej uplasowani na liście najlepszych są między innymi tzw. przystojniacy, którzy za ładną buzie dostają 10 od napalonych nastolatek przykład: chad michael murray(nie mówie że to całkowite beztalencie) jednak chłopak znajduje się o 262 miejsc wyżej, co jest nie do pomyślenia biorąc pod uwage jego filmografie, a toma (bo już o talencie aktorskim nie bądę wspominać!) to nie jest stronka na której oceniamy cechy charakteru czy też wyznawaną religie danego aktora/aktorki. a cruise pokazał, że jest bardzo dobrym aktorem. sama rola w wywiadzie z wampirem zrobiła na mnie spore wrażenie, wykreował postać, która przesiąknięta złem, miała w sobie tyle czaru, że przyciagała do siebie nie tylko głownego bohatera Louis'a ale także widzów przed ekranem. choć są gusta i guściki to jednak przydałoby się troche wyobraźni przy ocenianiu!
Tom to utalentowany aktor i zasługuje na dużo wyższe miejsce. Ludzie przestali go lubić bo od tej scjentologi to mu się całkiem w głowie pomieszało. Ostatnio czytałem że Tom buduje schron bo wierzy że niedługo ziemię zaatakuje międzygalaktyczny potwór Xenu(powaga!!!).Jako gwiazda powinien bardziej dbać o swój wizerunek ponieważ dużo ludzi nie pójdzie na film z jego udziałem bo zraził ich do siebie a to oznacza niższe zyski z filmów a tym samym brak nowych propozycji czyli samobójstwo aktorskie. Prywatnie uważam że on jest popieprzony ale nie zmienia to faktu że jako aktor jest bardzo dobry i tylko to się dla mnie liczy.