Tom Cruise

Thomas Cruise Mapother IV

8,3
103 761 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Cruise

Ogolem to lubie tego aktora, gra calkiem niezle i w dobrych filmach. Nigdy nie interesowalem sie jego zyciem osobistym, bo lubie go jako aktora, ale jestem ciekaw, czemu tyle osob na niego najezdza, co on takiego robi? Jakby ktos moglby mi wytlumaczyc, podac linki do jakis historii bylbym bardzo wdzieczny ;)

Les_Grossman

Cóż, jak ktoś trzyma łapy na jakiś tam prętach po to, aby jakiś tam Xenu nie zabrał mu thetanu, czy jakoś, to co się dziwić?

Les_Grossman

Aktorem jest nawet dobrym nie przeczę ("Wywiad z wampirem" czy "Ostatni samuraj"), ale jako człowieka go nie znoszę - nie ma facet równo pod sufitem. Wystarczy obejrzeć jego wyczyny u Oprah, by stwierdzić, że normalny to on nie jest. A jego pragnienie kontrolowania każdego kroku Katie jeszcze go pogrąża w moich oczach - nie żyjemy w średniowieczu Tom!

użytkownik usunięty
Sakura114

do Les Grossman
Szczerze mowiac, to za nic.
Ludzie po prostu sluchaja za duzo mediow, nasluchaja sie skrzeczacych glupot, i daja sie manipulowac.
No niestety, kazdy z nas ma jakies wady, jakies dziwnosci, a to ze facet skoczyl na sofe w programie oprah, ma oznaczac od razu ze jest nienormalny?
No ludzie nie przesadzajcie!

użytkownik usunięty

I nie wiem o co chodzi z tym kontrolowaniem Kate!
Przeciez media pieprza glupoty, nie wiem jak mozna zwracac uwage na jakiejs plotkarskie gowna....

Raz pisza to raz to, nie wiadomo juz w co wierzyc, jedna nowinka z jego zycia zaprzecza drugiemu.

Przeciez do niedawna mowili ze on jest pedalem!
W sumie to czasem dalej tak bredza.

A noze i jest, w sumie to jego sprawa.

Nie dajcie sobie robic wody z mozgu, nie sluchajcie nie czytajcie plotek!
Bo nie warto...