Tom Cruise

Thomas Cruise Mapother IV

8,3
103 697 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Cruise

...Czasem myślę ,że ludzie coraz częściej oceniają aktorów za sprawy prywatne,a przecież tu chodzi jakim on jest aktorem, a nie czy pije ,czy wziął już kolejny raz rozwód.
Gdyby nie Cruise nie mielibyśmy ("Top Gun","Taps","Urodzony 4 lipca" czy nawet "Rain man"),a nie wspomnę już o "Wywiad z wampirem",gdzie wspólnie z Banderasem i Pittem stworzyli cudowne Trio.

Wyraźcie swoje opinie na ten temat...

klapek0

Myślę ,że 427 miejsce to jakaś kpina.. Myślałem ,że on jest spokojnie w top100 :|

klapek0

a ja myśle że ten ranking jest gówno wart, mówisz o Cruisie że jest tak nisko a Klausa Kinskiego wogole nie jest na liscie !! i co ty na to ??? oddano na niego tylko 300 głosów a przecież wiadomo że pod względem kunsztu aktorskiego to Crusie, Kinskiemu do pięt niedorasta, wiec ciesz się ze ta aktorzyna ma takie wysokie miejsce.........

MAXSIU

Jeśli by to ode mnie zależało to byłby nawet w Top10. Uważam, że należy do ścisłej czołówki w swojej kategorii wiekowej (40-50 lat). Wystarczy popatrzeć ile wspaniałych kreacji już stworzył i w ilu niemal kultowych filmach zagrał. Oglądałem niemal wszystkie filmy z jego udziałem i nie zawiodłem się ani razu. Bardzo solidny aktor i co ważne trzyma cały czas poziom.

Gelu_2

ja go tam nie lubię. Wkurza mnie i jako aktor i jako osobowość kina; chociaż mimo wszystko myślałam, że jest wyżej w rankingu. Choć tak jak stwierdził to ktoś wyżej cała ta top100 jest gó*** warta.