Tom Cruise

Thomas Cruise Mapother IV

8,3
103 309 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Cruise

z pogłębiającymi się objawiami --nazwijmy to delikatnie-- "niestandardowych zachowań", który mimo to
zrobił filmową karierę i zarobił miliony. To jest możliwe tylko w Hollywood! Brawa dla tego pana, bo jest
naprawdę wyjątkowy....

Cpt_Spaulding

Te niestandardowe zachowania to chyba trochę chłopaka zniszczyły w Ameryce ( nie wiem na 100% nie interesuje się ) ale tak to się w sumie zgadzam:D

Waszes

sapulding jestes idiotą ale o tym to pewnie wiesz od momentu w którym sie urodziłeś. to raz.
dwa gówno sie znasz na kinie, cruise to bardzo dobry aktor który ponad 20 lat był na szczycie, zagrał w klasykach, rainman, urodzony 4 lipca, wywiad z wampirem, jerry maguire, magnolia i jeszcze pare innych.
wyraz twarzy debilka?? z tym wyrazem twarzy przeleciał więcej lasek niz ty na oczy widziałeś.
Idź włącz sobie władce pierscieni i podniecaj sie frodo baginsem czy tym drugim siwym dziadem z lachą przy którym pewnie ci staje

ema

BlackShit

BlackShit - jesteś CzarnymGównem; kolega z klaunem na twarzy ma rację

yag12

dziekuje, za przetłumaczenie mojej ksywki, nie miałem pojecią, co to znaczy po polsku:) naprawdę uświadomiłeś mnie, a teraz idz pobaw sie z mamą albo z kolegą z klaundem na twarzy :D

BlackShit

masz rację. idę pobawić się z mamą!
kurde, stary, dzięki, nie co dzień facet pozwala zabawiać się ze swoją matką. ująłeś mnie... mów mi "Wuju"

yag12

rewelacyjny komentarz, dawno nikt mi tak nie poprawił humoru

Cpt_Spaulding

w filmie oceniasz to jak gra - nie jaki jest (scjeto etc)

a gra bardzo dobrze i nie mozna mu nic zarzucic

wiec sorka - karlowaty debilek z antytalentem - chetnie zobacze ciebie w akcji

Cpt_Spaulding

talent ma, to mu trzeba przyznać. każdy film jakiego się chwyta ma niezłe recenzje.
co do wyglądu... kojarzy mi sie z Pattinsonem ze "Zmierzchu"
taki co to bierze panienki do dymania i nic poza tym

lady_movie

Pattison jest kiczowatym aktorem i nie jest podobny z wyglądu do Cruise:/

Cpt_Spaulding

witam!
zagrał w kilku hitach ale i zagrał w kilku gniotach... jak każdy jeden aktor, ja jednak nie widzę w nim nic szczególnego, żaden z niego arcy-talent. najwyżej mogę powiedzieć o nim, że jest dobry.
za pewne w pewnym stopniu na mają ocenę mają wpływ również te rewelacje o jego arogancji i samouwielbieniu, ale cóż, jestem tylko człowiekiem... :D
6\10

Cpt_Spaulding

Można go nie lubić jako człowieka, ale trzeba uczciwie przyznać, że jest świetnym aktorem.