Tom Cruise

Thomas Cruise Mapother IV

8,3
103 761 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Cruise

jakich malo , a ten jego usmieszek... jego eksponowanie małolaty , jego look , jego twarz , jego ciuchy a przedewszystkim jego filmy: przeciez to jego największe przestępstwo (przeciw ludzkości ) jesli ktos widział autostopem przez galatykę to jedyne do czego można porównać gre i filmy cruisa to poezja vogonów , 3 cia najgorsza we wszechswiecie, tak jak cruse sa dwaj gorsi: bloom i deląg

bennyblanco

Nie porównuj ludzi którzy nie maj pojecia o aktrostwie do Cruise;a. Jak ja nie lubię zadrości.

fidelio

mam nadzieje że ja nie jestem tym zazdrosnym? b o tomciowi nie zazdroszcze. choc sa tacy którym zazdroszcze jak pacino , deniro czy keitel, czyli prawdziwym aktorom.cruise od magnolii gra cruisa.

bennyblanco

Ostatnio faktycznie obnizyl loty (kiepskie role w Wijnie swiatow i MI3), ale np. rowniez niedawno zagrał znakomitą kreację w Ostatnim samuraju.

fidelio

no dobra plusik dla tomasza za wojne swiatów.mi sie podobało choc miał ułatwione zadanie: zagrac dupka.nie musiał sie przygotowywać ...fakt iz nie on uratowal swiat tez duzy plus.

użytkownik usunięty
bennyblanco

Taaak...no zgadzam się z twoim zdaniem,to pozer. A jego najlepsze role to role kiedy gra zarozumiałych egoistów. Czyli kiedy nie musi grać.

"no dobra plusik dla tomasza za wojne swiatów.mi sie podobało"- no skoro podobała ci się wojna światów to już wiadomo z kim mamy do czynienia. Widziałeś może "Urodzonego 4 lipca" ? Jak nie to zamilcz, bo najwyraźniej nie znasz filmografii Cruise'a ;]

tyler_4

Tyler ma rację. Cruise grał akurat słabo wlasnie w Wojnie swiatow. Obejrzyj Urodzony 4 lipca, Ludzie honoru czy Zakładnik. To bardzo dobre role Cruise'a.

fidelio

widzialem urodzonego 4 lipca9dobry film choć nie dzieki tomaszowi), ludzi honoru,i zakładnika (film ok, cruise zenada). oczywiscie ze zagral kilka przyzwoitych ról ... ale nie zmienia to faktu ze od magnolii jest slaby.
tyler chłopcze ja jestem chodzącą filmografią .... a oglądam wszystko(prawie) , ale filmy typu wojna swiatów , czy SIN CITY traktuje jak seks z prostytutką : szybko, szybko i prysk ...dezynfekcja i do domu. filmy typu : utracona niewinność seksualna, broken flowers czy zycie carlita(ze besciak) traktuje jak wizyty w saunie : spokojnie , bez pośpiechu i z herbatką .... blancik .... na luziku , żeby zauważyć wszystkie drobiazgi. zapewniam cie tyler że oglądam przedewszystkim dobre kino potem przechodze do kina klasy b , w którym gustuje tomek.

użytkownik usunięty
bennyblanco

ad tekstu powyżej...nie ma to jak szczerość.