Ludzie...trzymajcie mnie bo zaraz z krzesła spadnę...ze śmiechu. Jaki on śliczny, cudowny, widziałam go - ratunku...!! Jakie Wy jesteście głupiutkie. "Kochacie" kogoś kogo nawet nie znacie...
no dobra przyznam: moze i jest ladny ... i fajnie gra, ale zeby mu deklarowac milosc ? to chyba przesada :P
spoko, spoko, popieram Cady. Ja po prostu lubię gościa:) fajnie gra i jest ładny, chociaż ja go wolę w tych blond włosach jak w filmie;] pozdro:)
Tom bardzo dobrze gra w filmie i lubie go jako aktora, ale to już staje sie powoli chore... jak można kochać osobę której sie nawet nie zna??? :| Nie rozumiem takich dziewczyn które KOCHAJĄ ludzi których nawet nie znają ;/ Jak już coś to on wam się może podobać, a nie...
Może to całe kochanie jest trochę dziwne... Ale mi Tom baaardzo się podoba i bardzo go lubię. Pozdro dla wszystkich fanek!!! ŁĄCZMY SIĘ!!!
Hehehe... a wiecie, że on nosi... tupecik ?? ;D
Żartowałam. Znaczy się zamiast tupecika ma perukę ;] Serio.
Zazdroszczę. Ale raczej nie dorównuje Tomowi nie? Ja tam oddałabym wiele rzeczy bym mogła go poznać i by zwrócił na mnie uwagę. Ale to mnie dane jest patrzeć w jego cudne oczy...
Zazdroszczę. Ale raczej nie dorównuje Tomowi nie? Ja tam oddałabym wiele rzeczy bym mogła go poznać i by zwrócił na mnie uwagę. Ale to mnie dane jest patrzeć w jego cudne oczy...