Tom HardyI

Edward Thomas Hardy

8,8
142 391 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Hardy

Ostatnio w Internecie znalazłem fanowski plakat nowego filmu God of War:
http://www.gamepur.com/files/imagepicker/6/god-of-war-movie-fan-made-poster-1.jp g
Myślicie, że Tom ma szansę naprawdę dostać tą role? Ewentualnie, kogo innego byście widzieli jako Kratosa :)

Lynx990

Zdecydowanie Hardy w tej roli bylby idealny. Po roli Bana wiem ze zagralby rewelacyjnie jego spojrzenie gesty i styl walki... Pasuje ale czy bedzie w obsadzie to szczerze watpie jezeli bylaby szansa to by bylo fantastyczne ;p

yarash666

Byłoby bardzo miło w końcu im więcej filmów tym lepiej (przynajmniej dla mnie) nie wiem tylko czy by się zdecydował. W kilku wywiadach podkreślał że źle się na zdrowiu odbija się takie przybieranie i zrzucanie wagi w krótkim czasie. Że zrobił ostatnio badania i zdał sobie sprawę mając 34 lata że człowiek jest śmiertelny :)

Funnykiiki

Wydaje mi się, że po ostatniej roli raczej za dużo wagi by zmieniać nie musiał :)

Lynx990

własne musiał by, obecnie kreci Mad Maxa, a do tej roli musi być szczupły.

Lynx990

Praktycznie nie ma szans żeby Tom zagrał w tym filmie, ma większe szanse na zagranie Bonda.

michal055

Dokładnie , bardzo bym chciała żeby zagrał Bonda zresztą to jego marzenie ;) i myślę że zagra .

użytkownik usunięty
michal055

może w końcu bym się doczekała jakiegoś prawdziwego Bonda!

W roli Kratosa hmmm powiem szczerze ze to moje marzenie od jakiegos czasu zeby zagral :D A jako Bonda widze go bez problemu facet potrafi grac zdecydowanie lepiej niz Crage takze mozliwe tylko decyzja nalezy do niego czy on wogole chce byc Bondem ^^ Zobaczymy jak Crage wypadnie w Skyfall nie ma co spekulowac;p

użytkownik usunięty
yarash666

jak Hardy będzie Bondem to ja mogę zagrać dziewczynę Bonda :D też jestem ciekawa Skyfall ale za Crage nie przepadam i do kina nie pojdę! poczekam na dvd. Teraz czekam na Lawless :D

Ja tez do kina nie ide i wyczekuje na Lawless ;p A cCrage jest calkiem wporzo ;p

użytkownik usunięty
yarash666

Zapraszam na mojego bloga o Bane'ie :) http://www.filmweb.pl/user/cruz/blog/545448

Lynx990

Ostatnio słyszałem od znajomego, że gdybym ogolił się na łyso, wyglądałbym trochę jak Kratos hehe. A tak poważnie, to Tom Hardy rzeczywiście pasowałby do tej roli. Ewentualnie Dwayne Johnson lub Jason Statham.

Vegeta88

Dokladnie Dwayne tez by byl dobrym rozwiazaniem. Statham owszem ale musial by troche jeszcze przypakowac :D

Lynx990

To nie jest prawdziwy plakat :) Jest to fragment tego obrazka http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4931011_460s.jpg
Ktoś uznał,że byłoby super gdyby zrobiono ekranizacje tych gier i wybrał najbardziej pasujących aktorów(wciąż nie rozumiem dlaczego w Red Dead Redemption nie ma Clinta Eastwooda (; )
To tylko fajny obrazek zrobiony przez fana gier :)

arietem

Wiem, że to nie jest prawdziwy plakat, napisałem w pierwszym poście, że fanowski :)

Lynx990

O!Przepraszam niedokładnie czytam :)

Lynx990

Na pewno wyglądem i umiejętnościami pasuje, ale aktor już jest bardzo ceniony nie wiadomo czy przyjmie taka role i wybierze ambitniejsze propozycje.
On jest juz gwiazda w Anglii, po Bronsonie ma tam super renome.
Dal mnie to najlepszy nowy aktor na rynku, on ma szanse byc w czołówce aktorskiej, poza tym bardzo go lubie, na prawdę facet mam charyzmę i to co przyciąga ludzi do kin, daleko zajdzie, jak trzymac sie bedzie tez Nolana cały czas bedzie gwiazdą na miare Bale'a.

Lynx990

Tom być może ma większe szanse zagrać w innej grze przeniesionej na duży ekran, Metal Gear Solid, a na dodatek jest wymarzonym Snakem twórcy gry.

Na 99% Tom Nie zagra w God of War, a poza tym nie chciał bym aby w tym zagrał z różnych powod