Najśmieszniejszy wywiad z Tomem :D http://www.youtube.com/watch?v=WfXtgc13O5U
tez czekam :) Ale nawet nie wiesz jaką mi frajde zrobiłas tym filmikiem z Tomem i Charlotte :D a swoją drogą kiedy oni się chajtają bo jak nie to ja tam Toma odwiedzę :D :D :D
Jestem zazdrosna, ale masz racje niech się chajtają :D Ona jest mega śliczna :) Podobno najpierw byli przyjaciółmi, a potem doszło do czegoś więcej:) Ech.. ta miłość:)
ech :D muszę ją poznać osobiście, jak go zdołała omamotać :D może się czegoś nauczę :D hahha
to ja też się nadaję :D ruszamy razem na podbój? Charlotty się pozbędziemy a pózniej się podzielimy nim :D ja mogę mieć go w weekendy :D
tak już jest z psychofankami :D buahahahhaha ja mogę się tutaj chociaż wyrzyć :D bo ani siostra ani psiapsióły nie są aż tak zbzikowane jak ja :D plus większość z nich mają chłopów tylko ja stara panna XD
w tygodniu pracuje długo i tak bym nie miała czasu się nim nacieszyć :D odstąpiłam bym Ci go :) tylko żebyś go nie wymęczyła za bardzo :D
Haha żeby on nie wymęczył mnie! Haahha
Ja tak samo nikt nie podziela moich fascynacji, w które co jakiś czas popadam :D
witaj w klubie koleżanko! ale tak naprawdę to w życiu tyle na filmwebie nie przesiadywałam! stale coś sprawdzam o nim i TDKR! zgłupiałam :D
a co do tych fascynacji od czasu do czasu też takowe posiadam :D może to wina, ze jestemy brunetki :D ktoś kiedyś powiedział że bywają 'ogniste' :D
TDKR ech,,,obejrzałam kinówkę, bo u mnie w mieście remontują kino i dopiero we wrześniu otworzą;( Film arcydzieło!
Taa.. brunetki są ogniste:D
Teraz dzielę serce na Toma i "Sherlocka" z BBC:D Serdecznie ci polecam ten serial, jest MEGA! :P Poza tym Benio grał z Tomem w Stuarcie:D
Uwielbiam ten film, oczywiście Tom zagrał wspaniale:)
o nie! kinówke! ja byłam 2 razy w kinie :D sherlock leci u mnie w tv ale jakoś mnie jeszcze nie wciągnął! a Stuarta nie widziałam! muszę zobaczyc!
właśnie skończyłam oglądać Stuarta! popłakałąm się :( chwyta za serducho! piękny i smutny film! znów mnie Hardy wbił w fotel!
Też siedzę w robocie a w tym pokoju mam jeszcze dwie osoby i nie mają pojęcia, że stukam na filmwebie xD
a co do THE TAKE - SPOJLERY bo wczoraj go obejrzałam tym razem z siostrą. I już od pierwszych scen miałam ochotę go zaj*bać! za każdym jego ruchem miałam ścisk w żołądku! jak oglądałam pierwszy raz miałam tak samo ale moze nie w takim stopniu i wiedziałam że on jej to zrobi te śliskie spojrzenia od początku :/ a tak swoją drogą ciekawe jak to jest zagrać taką scenę jak oni - przecież wtedy byli już parą? :)
!!!Spoilery: O Boże ta scena to najpotworniejsza scena gwałtu jaką kiedykolwiek oglądałam. Wyciągnął ją z wanny, gwałcił, napluł jej w twarz(!!!. To mnie chyba najbardziej zaskoczyło i obraziło jako widza i kobietę), i mówił okropne rzeczy. Nie wiem jak oni to zagrali, ale to było koszmarne. Freddy to niezły sukinsyn...Niestety nie oglądałam odc 3 i 4 i nie wiem jak skończył...
obejrz dalej! to nic że ją zgwacił to jeszcze te jego kmentarze w jej kierunku! obejrz!!! bo akcja się rozkręca! a atomsfera pomiędzy nim a Maggie! po prostu za każdym razem ścisk w żołądku i zbierało mnie na wymioty!
już to dawno widziałam :D ja w pierszej czesci odniosłam wrażenie, że był zestresowany! ale Peanut jest dobry! jego spiritual counselor :D
Hardy jest pierwszym facetem u którego ustawienie zębów nie gra dla mnie żadnej roli. Jest po prostu niesamowity <3 Od pewnego czasu jest moim nowy ulubieńcem. Mimo że nie rozumiem połowy z wywiadu (mówią z takim dziwnym akcentem że nie wyrabiam) to kiedy on zaczyna się śmiać, ja też zaczynam się śmiać xD Uroczy jest
Z tym śmianiem ja mam tak samo. Bardzo mało ludzi wywołuje u mnie ten efekt (nie wiem od czego to zależy) ale faktycznie gdy tylko się uśmiecha to ja też sama do siebie się śmieje :)
albo jedyny gdzie wygląda męsko w różowej koszulce http://www.youtube.com/watch?v=aB0VVUZsuI4&list=FLj7AiGngMBUtmHxr3M0tXCA&index=3 0&feature=plpp_video i te spojrzenia, te tatuaże, ta fryzura :D
Ten wywiad jest rewelacyjny.
Chryste dobrze wiedzieć, że nie tylko ja jestem taka walnięta... Patrzę na niego i coraz bardziej mi się podoba.
witaj w klubie :D ja już z kaisa275 układamy plan jak go odbić Charllotcie (czy jak tam to się pisze) :D
może i ma :) ale mnie chyba by zżerało w środku, że on odnosi większy sukces niż ja!