Tom HardyI

Edward Thomas Hardy

8,8
142 391 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Hardy

...i Charlotte od 4 lipca sa malzenstwem - wlasciwie zaden "nius" z tego bo mozna bylo sie domyslec ale nie moge nigdzie innej znalesc potwierdzenia tej informacj.
Link: http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=56840

nie są małżeństwem, to tylko plotki, które napędziły strony plotkarskie po ostatnich wypowiedziach Toma na temat jego życia prywatnego. Grupa na facebooku, której administratorka ma kontakt z Tomem nie potwierdziła nic takiego, a nawet usunęła wszystkie linki na temat takich plotek, oprócz serwisów plotkarskich nie ma wzmianek o jego ślubie co można jednoznacznie uznać za wymysł wyobraźni jakiegoś 'dziennikarza' :)

użytkownik usunięty
catalinakasia6

Dzieki za odp. tez mi sie wydawalo ze to plota.

catalinakasia6

a słyszeliście o tym że kłamstwo powtarzane 1000 razy staje się prawdą, i mam na myśli to ze na na największym i najbardziej rzetelnym portlu filmowym imdb uznano to za prawdę a z stamtąd przyjdzie to zaraz na filmweb i i na wszystkie inne tego typu rzeczy.

michal055

No to mnie zaskoczyło, bo jak imdb wrzuca takie info to coś musi być w tym być. Jednocześnie okazuje się, że Charlotte naprawdę kilkanaście miesięcy temu mówiła o przygotowaniach do ślubu. No nic, pozostaje nam czekać na oficjalne potwierdzenie ze strony jednego albo drugiego i cieszyć się ich szczęściem :)