Tom Kaulitz

Tom Kaulitz-Trümper

8,6
27 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Tom Kaulitz

Tom jest booski!A inni tak mu zazdroszczą urody,talentu i sławy!

Vicious_2

Weź coś twardego w dłoń i ugodź się tym w skroń, niech rozetnie ci brew, niech poleje się krew, niech wszystkie pustaki mają wyprute flaki.

Jak ja ładnie umiem rymować ^_^

Vicious_2

"Tom jest booski!A inni tak mu zazdroszczą urody,talentu i sławy!" (?!!)

Oh Boziu Boziu! A były w tej bajce smoki?!

bloody_mary

jakiej sławy, jakiej urody???? widać kolejna pusta faneczka Tokio Gniotel :p
pozdrawiam antyfanów

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Mona

taa, na pewno wszyscy zazdroszczą mu, że wygląda jak mop do podłóg. kto w ogóle dodał go do ludzi filmu??!!

Gretchen

Na imdb.com są wszyscy członkowie tego boysbandu więc na FW też można ich umieścić.

Wejdźcie na blog tej dziewuchy , która założyła ten temat:

"Ładnie wyszłam cio?" O_O' co za puste babsko .

InowroclawskiWilk

plastic fantastic, zupełnie jak jej idol ;)

Gretchen

tu nie ma czego zazdrościć! ten świat schodzi na psy....

Elfka_2

mam (cichą) nadzieję, że na fwnie ma i nie będzie pozostałych dwóch (cenzura) z zespołu tokio hotel...

Vicious_2

że co? sławy związanej z taką urodą? O.O"

Vicious_2

Wiesz co Tortilla!Twoja kolejna wypowiedz na filmwebie mnie dobija.Prosze cie daruj sobie...

Vicious_2

Hahahahahahha!!! To się ubawiłam;) PRZYSTOJNY hahaha znasz znaczenie tego słowa dziewczynko???
Corsage świetne rymy hehe;)

_RoZZie_

?? Kto zablokowal moj komentarz? Nic tam zlego nie bylo, powiedzialam tylko ze ta dziewczyna sie poniza, mowiac ze chcialaby wygladac tak jak on, bo jak dziewczyna moze wygladac jak facet? eh

Vicious_2

Tak, tak.
Nie powiem, że wygląda jak baba, bo uraziłabym osoby płci pięknej:)
A więc Tom Kaufland wygląda jak nadmuchamy i pomalowany w hawajskie kwiatki pęcherz szczupaka.
Nie mam pytań.

Vicious_2

lecisz na babe????????
ja wam mówie tortilla ukrywa coś w spodniach

Vicious_2

lecisz na babe????????
ja wam mówie tortilla ukrywa coś w spodniach

Vicious_2

Mam nadzieję że ta cała Tokio-Mania to jakaś kiepska prowkoacja ze strony 13/14/16 latek

ziomas

Boże ale to jest dziwne :)
Tokio-Mania ?
Ludzie przestańcie robić z siebie kretynów.
Pojawili sie tacy debile - i show zrobili.
To jest cholernie głupie.

NaShI

Hmm...zastanawiam sie czy on ma coś pod ta czapką...bo niestety czasem jak go zauważę w tv to zawsze ma czapke na łbie. Może ma ją po to by deszcz mu nie padał do środka?!

Coraline_Jones

Heheh albo jest mu zimno - zawsze.
;)
Niecierpie Go:)

NaShI

Ludzie co lubią TH niech się ogarną. jak można taki szajs lubic, obraza dla muzyki, najepiej papierowe worki na głowę i dopiro koncerty

użytkownik usunięty
Future

Wiesz co "Future" dla ciebie to moze szajs , a ja bardzo lubię TH . Dziwne , ze tak ich wyzywacie bo Bill się maluje i trochę się wyróżniają . Jestem ich fanką , ale nie pisze na swoim blogu"Kocham Tomusia" czy tym podobne , zaś muzyka bardzo mi się ich podoba . Moim zdanie to jest talent . Wy moze tego nie widzicie , bo tak bardzo ich nie nawidzicie za wygląd , tylko , ze po wygladzie sie nie ocenia. Jeżeli mialabym oceniac po wyglądzie , to nienawidziłabym tej Cichopki całej , ale to nie jej wina , ze ma taką twarz jaką ma , żeby nie powiedzieć inaczej.

I support meh tenderels and ghosties by heart.
Tokijski Hotel na sztosz.

chinese_bomb

wypierdolic tych idiotów z filmweba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

do klarissa35 wczesniej napisalas ze bardzo lubisz Tokio Hotel i spoko twoj gust ale przesadzilas mowiac, ze ich muzyka to "talent" hmmm najwidoczniej nie wiesz co to talent (bez obrazy) talent, klasyka to Rammstein!!!

Vicious_2

przecież to jakiś mutant. Co on ma na głowie? włosy? nieeee... ale czapka ciekawe gdzie znalazł. Gębę musiał mu jakiś dzieciuch narysować.

Vicious_2

Ty oceniasz Albe na "1". Wnioskuje, że zazdrościsz jej Urdony(oczywiście ją ma), talentu(bez wątpienia ma) i sławy(którą bez wątpienia posiada) natomiast mam wątpliwości co do jego talentu. O urodzie się nie wypowiem, a co do sławy to nie ma wątpliwosci, że ją posiada.

użytkownik usunięty
Szajba

Czemu uważasz , że nie ma talentu? Przecież świetnie gra na gitarze. Chyba , że chodzi ci o talent aktorski , to powiem ci , że był małym dzieckiem kiedy grał w filmie więc nie mógł sie zbytnio wykazać i nie grał głównej roli . A oglądałes chociaż z nim film? I nie wiem czemu czepiasz się jego urody .

"Czemu uważasz , że nie ma talentu? Przecież świetnie gra na gitarze"

Kirk Hammett sie chowa

Vicious_2

Ehhhh "a inni tak mu zazdroszcza urody, talentu i slawy"? Co? Chyba cos sie pomylilo.... Niczego mu nie zazdroszcze bo nawet nie ma czego!!!! Ehhh....