Tomasz Dedek

Tomasz Michał Dedek

7,1
13 899 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tomasz Dedek

Świetny aktor! Jako Jędrulę można go ogladać bez końca!

użytkownik usunięty
LogicMan

tak Jędrule grał zajebiaszczo

LogicMan

zdecydowanie , szkoda , że już tego nie nagrywają , ale cóż bez Kownackiej też już by nie było tak fajnie ... Film się wypalił

LogicMan

Zgazam się.

użytkownik usunięty
LogicMan

Jędrula i Posterunkowy słynne panie idz pan stąd :D

LogicMan

Zauważcie, że wszystkie postacie w tym serialu są super. Fronczewski, Kownacka (świętej pamięci), Trzepiecińska, Boberek, Śleszyńska, wszystkie dzieciaki itd. Ich gra aktorska w połączeniu ze sprytnie wymyślonym scenariuszem i doskonałą reżyserią stwarzają że ten serial był ekstra - lepszy od Kiepskich i Daleko Od Noszy. Te ostatnie to absurd i nierzeczywistość. Tutaj mamy do czynienia z naprawdę dobrym humorem.

corben1

Popieram w 100% !!! :)

LogicMan

No, a za kapowanie i bycie TW SB kule w łeb.

Pawuloniasty

Naprawdę staram się nie reagować na takie komentarze, ale aż scyzoryk się w kieszeni otwiera jak czytam coś takiego. Gdzieś ktoś coś zasłyszał, do końca nawet się nie wsłuchał, a potem wypisuje na forum takie rzeczy, że aż przykro czytać. Tomasz Dedek sam się przyznał, złożył w tej sprawie publiczne oświadczenie, więc moim zdaniem zachował się ok. Każdy z nas w życiu popełnia błędy, których czasem nawet bardzo żałuje, ale jeśli ktoś ma odwagę, by się do nich przyznać, to naprawdę wiele moim zdaniem zyskuje takim gestem. A poza tym jego przeszłość w niczym nie uchybia genialnemu talentowi aktorskiemu. Tyle w temacie ;)

inkainkowska

Tatuś w SLD?

Pawuloniasty

przynajmniej miał odwage sie przyznac a nie jak bolek.Wszystko wskazuje na to ze byl TW a on nadal robi z siebie bohatera

wolverinex

Jego już nawet nie liczę. Dla mnie to plankton.

LogicMan

po prostu BOMBA. za TAKĄ rólkę w serialu oskara. Jezu, gdzie ja jestem???