Tony HawkI

Anthony Frank Hawk

6,8
117 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tony Hawk

Tony jest swietny, ale Rodney Mullen lepszy :P

Glu

Tony jest świetny,ale Bam Margera lepszy:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Rocksanka

Tony jest swietny, ale Bob Barnquist lepszy ;)))

Glu

Tony jest swietny, ale Jamie Thomas lepszy :):):):)

Olaf

Tony jest świetny, ale ja jeste lepszy :P

Glu

Tony Hawk wymiata!!. Nikt nie jest lepszy :P:P:P:P
A Mullen to niezły wymiatacz w streecie :)

Glu

Nie można poruwnywac Tony'ego do Rodneya, Tony na rampie jest najlepszy, ale to co robi Rodney na streetcie jest nie samowite. :P:P:P:P:P

Glu

Ale to wszystko nie zmiania faktu, ze lepszy jest Bam Margera jak juz bylo tu powiedziane. Chodz proby jazdy na desce Knoxville'a rowniez go tu klasyfikuja ^^
Hehe

Glu

Tony Jest Dobry ale Don Vito( wuj BAMa Margery) Lepszy hahaha :) spox zarcik Jasne ze Tony hawk Najlepszy!! ale juz starzeje sie :(

Martys

nono. juz sie starzeje . nadal go uweazram za debesciaka , ma swoje " 1000 minut :PPP" ktore jeszcze trwaja xD

Glu

wszystko co piszecie to sraka motyki! tyle.

Glu

kompletnie nie znacie sie na desce. Graliscie raz w THPS i mysliscie ze jestescie wielcy pro. Taka jest prawda, ze Tony Hawk to przecietniak

BaStI

hawk przeciętniak?? gościu z której orbity pochodzisz? włącz sobie 9- setke toniego i dalej powiedz, że jest przeciętniakiem

BaStI

@BaStI
nioh nioh nioh nioh nioh

A tak, w ogóle porównywanie TH, który jest vertowcem do Mullena, który jest wybitnym ulicznikiem (:P:P) to równie głupie ja porównywanie książki z filmem, co na tym portalu jest częste. Peace :)

szlap_oksodra

Bucky Lasek i tak jest najlepszym ziomem

BlackShit

Żal was. Graliście w tony hawk'a na pc i myślicie, że jesteście kozakami? Shane O'neill to wymiatacz check this out na youtube smiecie

Myers

a mi żal ciebie pajacu, znawca z filmików na youtube hahaha, myslisz, ze jestes lepszy od tych co w gierke na pc grali?? taka sama lama z ciebie jak z nich