jak go widzę to mnie mdli no ale małe dzieci które mogą głosować na filmwebie uważają inaczej "bo on jest ładny" ale co do talentu brak wypowiedzi
beznadziejny, pfff, no nic, po co mam cie przekonywać, kwestia gustu
Dla mnie w różowych latach był zajebisty
święta racja w różowych grał świetnie, jego kwestie z ojcem były zajebiste i tyle, cały serial był zresztą super
Traffic, P.S., no i w Predatorach z 2010 mnie rozwalił, projekt The Beauty Inside, gdzie głównie podkłada głos ale wydźwięk ma zajebisty ;)
moim zdaniem w różowych zagrał super! a widziałeś może w doborowym towarzystwie? tam zagrał mega super!
[quote]dumm ass!![/quote]
To jest jeden wyraz. Pisze się go "dumbass". Brzmi jak "dummass" z racji tego, że spółgłoska "b" w słowie "dumb" jest niema. To tak gwoli ścisłości. Skoro, jak się domyślam, znasz jego znaczenie to dlaczego używasz go na forum, na którym stosować takiego słownictwa nie przystoi?
A niby gdzie oon jest ładny? :P Ejj, ale on jest genialny pod względem aktorskim właśnie! Przynajmniej dla mnie... Jak go widziałam w "Różowych..." to zaraz miałam rogala na ... buzi xD
Lubię go, ale każdy ma własne zdanie!:)
Spider-Man był spieprzony ale to winy reżysera i scenarzysty. Nigdy bym go nie obsadził do Roli Venona
niesamowite chyba pierwszy raz nikt mi nie napisał że jestem beznadziejny i głupi i się nie znam za to że gra jakiegoś aktora mi się nie podoba ... każdy uszanował moje zdanie!!! szacunek dla Was!!!
Nie widziałeś trzech sezonów skoro tak piszesz. Co do tego że jest ładny to naprawdę nie wiem gdzie przeczytałeś, może sam wywnioskowałeś. Jednak jego gra czasem zaskakuje naprawde w t70s. Co do tego że jest beznadziejny to totalna przesada, nie jest jakiś specjal talent ale jak tak piszesz o reszcie aktorów to się nie dziw że ci własnie tak odpisują ludzie. Pozdro Bracie
Jesteś "beznadziejny i głupi" :). Głównie dlatego, że osoby, które mają inne zdanie i upodobania nazywasz "małymi dziećmi, które..." Dla mnie to Ty jesteś takim dzieckiem, chociaż nawet dzieci potrafią zrozumieć, że komuś może się podobać to co mi się nie podoba, więc nie wiem do jakiej kategorii można Cię zaliczyć, chyba tak jak sam napisałeś... :) Nie widzę sensu w przekonywaniu Cię do tego aktora bo Ci się nie podoba jego gra, ale to nie powód żeby zachowywać się jak idiota. :) Pozdrawiam
Jak w Różowych latach 70-tych był śmieszny tak poza nimi jest nędznym aktorem od komedii romantycznych.