Tori AmosI

Myra Ellen Amos

7,4
37 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tori Amos

Cóż. Nie jest mą ulubioną piosenkarką. Nie słucham po prostu takiej muzyki. Natomiast- bardzo ładna i jej głos również doceniam. Wykonanie Raining Blood natomiast wolę bezwzględnie w genialnej pierwotnej wersji, genialnej kapelki- jaką jest Slayer! Jej cover usłyszałam przez przypadek...bo nawet nie podejrzewałam że mogłaby wziąć na warsztat cokolwiek z gatunku metalowego!
Jako kompozytorka do filmów? Ćóż- Ennio M. to nie jest. Nie wystawiam żadnej oceny, albowiem nie chcę zaniżać średnie, tylko dlatego że nie gra metalu ani rocka, tudzież bluesa.
Z resztą oglądałam z nią wywiad... i o ile raczej uważam to za stratę czasu, jej nie wyłączyłam, bo zafascynowała mnie.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Arrakin

... Hmmm... mała korekta, coraz bardziej ją doceniam. Wciąż nie słucham, ale potrafi wciągnąć w swe utwory i mnie:)

... wspaniałe jest to jej czarno-białe foto obecne.

Arrakin

Slayer jednym zespolow ulubionych moich jest. Ale "Raining Blood" w jej wykonaniu jest wg mnie swietne:) Tak samo swietne jest tez "Smels like teen spirit" Nirvany czy "Enjoy the silence" Depeche (za ktorymi zresztanie przepadam).

Az sie zdziwilem, ze Tori Amos miala cos wspolnego z filmem.