Nie znam się na filmach w sensie nie jestem jakimś koneserem jestem zwykłym widzem praktycznie wszystko co oglondałem w telewizji to albo widziałem albo mi się już znudziło dodałem słowo praktycznie dlatego że może były jakieś filmy seriale co mnie zaciekawiły ale napewno nie tak jak serjal fatalna czarownica zawsze mnie rozśmieszy i doprowadzi do łez szczęścia i śmiechu za szczęśliwe zakończenia i nie tylko jestem na sezonie4odc13 więcej nie znalazłem na witrynie kturej tu nie mogę napisać się okazuje .Nie mam konta żeby płacić w aplikacjach przez internet a oglondam ten serjal w internecie televizji znalazłem ten serjal u mamy bo ma televizje z Vectry i ma dodatkowe kanały i tam chyba znalazłem po raz pierwszy ten film bo w zwykłej nie ma tego kanału przeżuciłem się na stronę internetowom żeby szybciej obejrzeć odcinki żeby mi się wszystko zespoiło ze sobą całą chistorja .A postać sybil haloł zaciekawiła mnie tak jak reszta postaci nie ma co faworyzować każdy odegrał według mnie to co miał odegrać (: