Ty Pennington

Gary Tygert Burton Pennington

8,1
70 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Ty Pennington

Jestem tu nowa ale sledze tematy i posty, i bardzo mi zaimponowala osoba o ksywce DARDB ktora tak podziwiala Imoen i o nia walczyla uwazam ze masz racje co do niej, dlatego przestan milczec i odpowiedz jej na posta ktorego napisala ci na jednym z dodanych przez ciebie tematow. nie zamartwiaj sie bo to nie przez ciebie ona odeszla od tych projektantow. Mysle nie, ja jestem pewna ze to nie przez ciebie!! takze przelam ta cisze i odpisz jej jak cie prosi pewno jej nie zrecznie w tej sytuacji. takze przerwij milczenie i odezwij sie do niej jak ja- znalazlam jej nr gg i mam zamiar ja poznac tak jak ty- przeciez pisalas ze tez chcesz. Mam nadzije ze to czytasz i zrobisz to co ci doradzam i to o co prosi cie ta dziewczynka!!!
Pozdro dla DARDB!!!!! no i dla Imoen

beti2525

kurcze no nie wiem jak ci dac do zrozumienia zebys tu zajrzala!!! chba zaczne szukac twoich danych osobowych!!! wez sie rusz i tu zerknij!!! DARDB wolam cie!!!!

beti2525

kurcze no nie wiem jak ci dac do zrozumienia zebys tu zajrzala!!! chba zaczne szukac twoich danych osobowych!!! wez sie rusz i tu zerknij!!! DARDB wolam cie!!!!