Ty Pennington

Gary Tygert Burton Pennington

8,1
70 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Ty Pennington

Oficjalne forum EMHE PL

użytkownik usunięty

Mam nadzieję, że nikt nie będzie miał mi za złe, że się wyrywam z tym pomysłem... Zresztą prędzej czy później i tak ktoś by się tym zajął - ja myślę, że im prędzej, tym na lepsze może to wyjść przyszłemu projektowi i stronie poświęconej EMHE - co więc myślicie o założeniu już teraz oficjalnego miejsca do dyskusji dla projektantów i fanów programu? Powiem szczerze, że strasznie mnie denerwuje to filmwebowe forum - nie wiem jak u Was, ale ja straciłam już sporo nerwów bezskutecznie próbując odpowiedzieć na jakiś post ("spokojnie, to tylko awaria" - ten komunikat śni mi się po nocach:[). Kompletnie mi się tu nie podoba. Nowe forum byłoby zdecydowanie bardziej funkcjonalne, bardziej "nastrojowe" że tak powiem [mówię tu o wyglądzie - w końcu można by poszaleć:) poza tym wszystkie smaczki typu avatary czy sygnatury - to ma też swój urok]. Po co nam ankiety nt. nowego "Supermana"...;) Porządek w działach i estetyczny wygląd to wszystko czego nam potrzeba - bylibyśmy na bieżąco i w jednym miejscu, z wszelkimi sugestiami i propozycjami. Myślę, że ten pomysł jest jak najbardziej na miescu. Co wy na to?

Mam na myśli oczywiście założenie forum z oferty darmowych komponentów, których obecnie nie brakuje i są całkiem solidne.
Proponuję http://proboards.com [proboards.com]
http://power-forums.com [power-forums.com]
albo http://fora.pl [fora.pl]

Korzystam z tych serwisów od dłuższego czasu [także jako administator for] i uważam że są bardzo funkcjonalne.

Neo, znasz moje zdanie na ten temat, gadałyśmy na GG to napisałam ci. Ale napiszę jeszcze raz dla wszytskich - uważam że jest to świetny pomysł;)

Fretkaa

Super pomysł :D
Będziemy zobowiązane, jeśli się tym zajmiesz :)
Co do serwisu to jest mi on zupełnie obojętny. Wybierz ten najlepszy.

użytkownik usunięty
kroliczyna

Cieszę się:) To dla mnie żaden problem stworzyć forum; wręcz zrobię to z wielką przyjemnością. Trzeba działać! Tyle że musiałybyśmy uzgodnić podział na kategorie... Hmm... To może ja zajmę się wyglądem i stworzę na razie jakiś topic tymczasowy, a potem najwyżej się to wszystko zgra. Wy tymczasem wpisujcie tu swoje propozycje co do działów - co definitywnie must be a z czego zrezygnować. Musi być perfekcyjnie;)

Korzystając z okazji wrzucę tu linka to avatarów które już zrobiłam [wrzuciłam je tymczasowo na layout od naszej księgi gości - http://emhe.atspace.com/icons.html] [emhe.atspace.com/icons....]

Pozdrawiam!

użytkownik usunięty

http://emhe.atspace.com/icons.html [emhe.atspace.com/icons....] - dobry link

DO WSZYSTKICH!!! A SZCZEGÓLNIE DO PAIGE HEMMIS!!!

Hej siema!
Jestem tu nowa, ale od dawna śledze jak to wypowiadacie się o Ty'u, który szalenie mi się podoba i od początku moją uwagę przykuła dziewczyna która jest w moim wieku i ma takie same zainteresowania jak ja. TAK TO TY PAIGE HEMMIS! oczywiście inni też bardzo mi zaimponowali np. Ci, którzy pisali te długie opowiadania pozdrowionka dla nich (chyba ja też coś takiego napisze bo od kilku dni cały czas mam taki sen marzenie) A właśnie słyszałam że straciliście niedawno lidera fajny gość, świetnie by się nadawał. Bardzo bym chciała do was dołączyć, ponieważ jeszcze przed programem DOM NIE DO POZNANIA (który nagrywam i mam już prawie wszystkie odcinki) chciałam studiować architekture i rzeżbę, a ten wspaniały program i Ty Pennington (wzdychnięcie) jeszcze mnie utwierdzili w tym prekonaniu. poza tym jestem też bardzo zakręcona, wyluzowana i mam nawet fajne pomysły jak to twierdzą inni, dlatego może bym nadawała na liderke grupy i spróbowała być Ty'em a jeżeli nie liderem to mogłabym zostać projektantką np. typu Paul DiMedeo (pomagałam ostatnio w przycinaiu i dopasowaniu mebli do jego pokoju brata no i rysuje projekty domów i ich wnętrz np. wymyśliłam mojej kuzynce pokój papieski z jego portretem namalowanym na ścianie, bo zawsze mi opowiada o Janie Pawle II) PLIS BŁAGAM!!! Chciałabym bardzo do was dołączyć, co o tym myślisz PAIGE HEMMIS I INNI? Zorganizowalibyśmy za kilka lat (bo teraz jestem za młoda) wypadzik w poszukiwaniu Ty'a (a ja mam doświadczenie w te klocki). Zebralibyśmy się w jednym miejscu w Polsce i wyruszyli całą paczką do USA! Co o tym myślicie? NAPISZCIE COŚ SZCZEGÓLNIE TY PAIGE HEMMIS BO WIDZĘ ŻE JESTEŚ FAJNA BABKA (oczywiście bez obrazy)
PEIGE HEMMIS I POZOSTALI ODPISZCIE!!!
Cmokersy i pozdrowionka dla wszystkich co jak ja oszaleli na punkcie TY'a no i dla tych co w przyszłości chcą pomagać ludziom w ten sposób!
Czekam z niecierpliwością

PS pisałam to w łóżku o 23.57 i teraz przepisałam

Depeszka_2

Imoen droga, im nas więcej tym lepiej, także nie pytaj tylko działaj:)
PS. To ja i kicek piszemy (jak na razie, oby więcej osób dołączyło do nas) opowiadania, także dzięki za pozdro;) również pozdrawiam!

zapomniałam dodać że mam jego zdjęcie na półce =)
Prosze przemyślcie to co napisałam! TAK BARDZO BYM CHCIAŁA WAM POMÓC!!! jako np. Paul DiMedeo (sorki za jakieś błędy ale byłam taka zdenerwowana jak to pisałam)

Depeszka_2

Imoen, nie DiMedeo tylko DiMeo.
A te projekty to narazie to takie udawanie, że np ktoś robi avatary, pisze opowiadanie albo coś takiego związane z "domem nie do poznania", a później to może to przeniesiemy na ekrany tv xD.
Lidera grupy będziemy wybierać na spotkaniu na gadu-gadu.
Jeśli chcesz się dołączyć to nie ma problemu, tylko wpisz się do tematu PROJEKTANTKI!
A jeśli chodzi o ten wspólny wypad do USA w poszukiwaniu Ty'a to jestem całym ciałem i duszą ZA! :):):)

(Ps. Fanka sagi Baldur's Gate? Pisze opowiadanie na podstawie tej gry ;)
www.xena.mylog.pl)

POZDRAWIAM!

kroliczyna

Fretkaa ja też piszę tylko że ja piszę opowiadanie ale na podstawie odcinków, w któych brała udział Paige Hemmis "Oczami Paige Hemmis", czyli jak to wszystko wyglądało z jej strony :)
Znaczy się mam zamiar o tym pisac, bo teraz piszę o przyczynie zachorowania Ty'a na ADHD. Oczywiście nie ma to nic współnego z wydarzeniami, które się tam odbywały... chyba.

kroliczyna

Fretkaa ja też piszę tylko że ja piszę opowiadanie ale na podstawie odcinków, w któych brała udział Paige Hemmis "Oczami Paige Hemmis", czyli jak to wszystko wyglądało z jej strony :)
Znaczy się mam zamiar o tym pisac, bo teraz piszę o przyczynie zachorowania Ty'a na ADHD. Oczywiście nie ma to nic współnego z wydarzeniami, które się tam odbywały... chyba.

Czyli mogę się do was przyłączyć? i dopisać na waszą liste projektantów? Wow!!!! to by było fantastyczne dopisałabym się jako gościówa typu Paul chociaż moim ideałem jest oczywiście Ty!
A i dzięki Fretka i Kicek wy też mi bardzo imponujecie!
odpiszcie =)

Depeszka_2

Przyłączaj sie i to szybko, bo na zrealizowanie priektu masz niewiele czasu ;)

No to Super!
Kurcze co za pieruńskie awarie strasznie długo trwa aż pojawia się moja wypowiedż (chyba wykonam kilka telefonów=). Dobra! zaraz ukaże się na stronie projektantki! a co do Baldurs Gate to zgadłaś uwielbiam tą grę a szczególnie Imoen (chętnie zobacze twoje opowiadanie =)
oh yeah!

użytkownik usunięty
Depeszka_2

Racja, im nas więcej, tym lepiej:)

http://emhepl.proboards106.com [emhepl.proboards106.com] - to jest link do forum, które właśnie założyłam - jak widać jest na razie w stanie surowym, ale z czasem się je dopieści...;) Nie wiem czy taka forma wam opdowiada - wybrałam ten serwis, bo ma całkiem spore możliwości modyfikacji wyglądu. Proszę o konstruktywną krytykę, żeby można było poprawić niedoskonałości. Pozdrawiam! Aha, gdybyście próbowały się logować i byłyby z tym jakieś problemy, to też piszcie! Rangi, kategorie i inne takie do pozostają ustalenia.