Ty Pennington

Gary Tygert Burton Pennington

8,1
70 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Ty Pennington

Widze, ze bardzo lubicie Ty'a. Ja znam go osobiscie, poniewaz nie wiem czy wiecie, ale Ty gra w golfa. Mieszkamy w tym samym miescie ( w Atlancie). Pewnego razu, po obejrzeniu dom nie do poznania, rozpoznalem go na Driving Range (teren treningu), podszedlem i zaczelismy rozmawiac. Mowie Wam, bardzo mily i fajny gosc. Zagralismy razem rundke i tak sie zaprzyjaznilismy. Od tej pory czesto sie spotykamy, chyba ze remontuje komus dom :D.

Musze Was zmartwic, bo Ty'owi do zeniaczki nie spieszno, a poza tym nie ma czasu na zycie rozrywkowe. Jest rozchwytywanym fachowcem :P

dgaleza

Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?
Wiem, że mu do żeniaczki nie śpieszno... ma już po 40stce... po za tym on nie lubi ograniczeń. Nie muszę się z nim spotykać, żeby to wiedzieć.
No i jeszcze jedno misiu-pysiu...
Ty NIE mieszka w Atlancie. Przeprowadził się do Los Angeles i zaczął studiować aktorstwo. Szczerze to wątpię, żeby taki ktoś jak Ty miał czas, żeby grać w golfa, skoro od poniedziałku do niedzieli haruje jak wół na budowie. I jeszcze jedno... Ty nie gra w golfa tylko Jeździ na desce... zwykłej i surfingowej. Po za tym lubi kosza.
Ale jeśli dalej się upierasz, że jesteś takim jego kumplem to pokaż jakieś swoje zdjęcie z nim... albo jakikolwiek inny dowód na to, że mówisz prawdę.
Jeśli tak rzeczywiście jest to z góry (i z doliny też :P) przepraszam.
Chociaż dziwię się, że się tak publicznie do tego przyznajesz... ja bym to trzymała w tajemnicy. Im mniej osób wie, tym lepiej dla mnie.

kroliczyna

Zgadzam sie on nie może być jednocześnie w Atlancie i grywać sobie z Toba w golfa ja to sobie ubzdurałeś i mieszkac w Los Angeles