Ursula Andress

7,3
1 946 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ursula Andress

...ze śliczną jak laleczką Ursulą Andress już jutro, 8 marca o godzinie 12:05 na TVP2!

Jeśli ktoś ma szansę, to proszę o nagranie tego filmu i wymienienie się ze mną!

W zamian oferuję prawie każdy tytuł wydany w Polsce na DVD :)

bardotek69

Wiem czas..ale wg mnie Ursula wyglądała niemal identyczne jak Olga schoberova w młodości.. prawie ten sam typ urody

Sabineczka7

Jeśli już to na odwrót - Olga Shoberova była bardzo podobna do Ursuli Andress. Ursula jest starsza i to ona była oryginalną aktorką grająca w Ona. Olga zagrała w kontynuacji, była młodsza. Chociaż jak dla mnie miała bardziej okrągłą twarz, jak dziecko lub Bardotka. Ursula natomiast miała twarz prawdziwej bogini. Te kości policzkowe były jak wycięte w marmurze.

bardotek69

No tak..ale obie miały po prostu prawie identyczny typ urody. Tzw "zimna piękność" w typie szwedzkim z wysokimi kośćmi policzkowymi i twarzami owalnymi. P.S co do okrągłej twarzy Olgi to prawda..ale gdy była starsza to jej twarz stawała się coraz mniej okrągła. Ogólnie była owalna i nieco pociągła jak właśnie u Ursuli. Owalne twarze to najbardziej pożądany typ u kobiety. BB chociaż piękna, miała twarz raczej okrągła z dziurką w brodzie, trochę kwadratowa. A Ursula i Olga miały podbródki "pociągłe". No jako koneserka urody kobiecej jestem "szczególara";)