Vanessa Hudgens

Vanessa Anne Hudgens

7,4
13 293 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Vanessa Hudgens

Za co wy ja tak nie lubicie?? Ja tam nie jestem jakas jej fanka ale ogolnie nic do niej niemam a sie tyle ludzi czepia.

Claudusiaa12

Hmm..niektórym po prostu doskwiera czas.
Nie mają co z nim zrobić ! ;d

Też nie rozumiem tego.
Nie lubię, nie piszę o tej osobie i tyle.

użytkownik usunięty
Claudusiaa12

ja ją kocham i nie wiem jak można jej nie lubić, jest świetna. ona po prostu sprawia, że się uśmiecham i cieszę się, ze jestem jej fanką. <3

a ja nie wiem jak mozna kochac taką pedałke

użytkownik usunięty
Apanachi

a jest `pedałką` bo.. ? może byś tak uzasadnił/a ? .__.

jast pedałką bo nie widzialam gorszej aktorki, piosenkarki, brzydalki,

PASUJE!!!!??????

użytkownik usunięty
Apanachi

nie jest padałką, bo ma chłopaka. wiesz co to słowo w ogóle znaczy ? masz jakieś kompleksy czy coś? Vanessa jest piękna, utalentowana - co, może ty jesteś lepszą aktorką czy piosenkarką? .__.

tak jestem

użytkownik usunięty
Apanachi

powaga ? gdzie grałaś? wydałaś płytę? czemu jeszcze o tobie nie słyszałam? xDD

a moze slyszalas........................................

użytkownik usunięty
Apanachi

<hahaha> ,__.
weź idź sprawdź czy nie zgubiłaś gdzieś mózgu, bo kompromitujesz się coraz bardziej.

kompromitują się tylko niedorozwinięci fani HSM dziewczynko więc lepiej więcej sie nie wypowiadaj bo twoja sytuacja sie pogarsza

XD pozdro.

użytkownik usunięty
Apanachi

nie fani HSM się kompromituję, ale idioci jak ty, którzy nie szanują zdania innych, co przy okazji dowodzi, że są niedorozwinięci społecznie.

Właśnie to ty się kompromitujesz, niedorozwinięte społeczne są takie Pokemony, które nie potrafią znaleźć sobie idola, prawdziwego idola tylko takie nic zero beztalencie, myślisz że jak wystąpiła w Disnejowskich produkcjach to jest utalentowana haha xD, tylko zauważ że teraz do Disneya biorą największy chłam ulicy :D.

Gotrek09

lluvness, a nie można było sobie wybrać, jakaś inną aktorke np tą Jennifer Aniston czy coś z tego typu? A nie te młodą lale?

Myers

co znaczy młodą lale? co młode to gorsze?

użytkownik usunięty
Gotrek09

Gotrek09 , spadaj, zboczeńcu, ty pedofilu pieprzony, bo mi niedobrze jak widzę twoje teksty.
Myers, oo, no proszę, Aniston mówisz? niby czemu? bo jest starsza od V? nie będę latać za twoimi idolkami, mam swoich własnych i wierzę, że Van osiągnie w przyszłości bardzo wiele.
nie twój zakichany interes, tak przy okazji.

IIuvness...ty skończona pedrylko, mi się robi niedobrze jak widzę takie Pokemonki jak ty.

Myers ma rację, i tu nie chodzi o to czy jest starsza ale na pewno jest bardziej utalentowana niż ten syf z sutem na ryju,

Niestety, kiedyś zmądrzejesz, to pogadamy, a ta Vanesssłłła pójdzie na śmietnik, jak tylko zastąpi ją jakaś nowa słłłit gwiazdka Disneya.

użytkownik usunięty

Cate Blanchett, Jennifer Connelly, Naomi Watts, Liv Tyler, Helena Bonham Carter itd. - to są prawdziwe aktorki pokemonie słitaśny, a nie wylansowana gwiazdeczka od zeszmaconej wytwórni Disneya.

No Disney zeszmacił się szczególnie bo już nie produkuje bajek dla dzieci na których ja się wychowywałem jako gówniarz tylko gówna które robią papkę z mózgu.

Gotrek09

racja teraz zajeli się lansowaniem gwiazdek, wszystkie jednakowe Vanessa, Demi Lovato, Selena i wiele innych...mysla że zagrały w jakimś serialu i już są megagwiazdami

sonnenEW

a tak nie jest? powiedz ile osób wiweku 15, czy 16 lat, ma taka popularność na swiecie! odpowiem sam, nikt nie liczących tych, których wymieniłeś

użytkownik usunięty
Gotrek09

Właśnie kurde. Gdzie Donald, Mickey, Goofy, Chip i Dale itd ? ;p

Już tylko na kasetach VHS, bo teraz na wydają tylko hank posranki.

użytkownik usunięty
Gotrek09

Wiem, mój brat ma po mnie takiego VHS-a xD

Och disney sie w grobie przewraca to tylko ludzie ktozy pracuja w jego firmie
jakby on zyl bajki bylyby normalne a teraz firma disneya cieszy sie zla slawa
z powodu takich gniotow jak HSM i czarodzeje z wawerly place, albo hanna montana

użytkownik usunięty
Apanachi

Dobrze powiedziane dziewczyno ;)

Apanachi

ok, nazywasz to gniotem, tak? ale najpierw podaj powód dlaczego tak sądzisz? Skończyłaś jakaś szkołe filmową? zagrałaś w jakims filmie? jesteś znanym krytykiem? Jeśli nie, to powiedz dlaczego tak oceniasz ten film?

Gotrek09

ale czy na pewno? Moze juz nie robią takich seriali, wszystko sie kiedys kończy, ale na pewno do tego powórcą, po za tym Disney zawsze bedzie reklamował sie tymi postaciami, np. w takim Disneylandzie, tych postaci jest pełno, wszedzie

użytkownik usunięty
Gotrek09

Co prostaku , pojeżdziłeś sobie po innych . Ulżyło ci ? . Nie potraficie utrzymac emocj , to świadczy tylko o tym jak niedojrzałe z was chłopaczki . Wymienione aktorki są rzeczywiście lepsze aktorsko ale na rynku jest miejsce też ! dla aktorek pokroju Vanessy Hudgens , młoda i seksowna lolitka .
Jakoś sobie nie wyobrażam starej o przeciętniej urodzie Cate Blanchett w filmie Sucker Punch czy w "13" , ograniczeni ludkowie z Młodzierzy Wszechpolskiej .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Gotrek09

Rzuc sobie Monitorem , przejdzie ci .

użytkownik usunięty
Gotrek09

OMG? skad ty sie urwałeś? normalny człowiek, nie uzywa takich słów na forach internetowych, ile masz lat, 14?, 15?, popisujesz sie przed kolegami? czy po co to?

użytkownik usunięty
Gotrek09

A nie pomyślałeś że to twój stary się zeszmacił bo zrobił ciebie , co Gotrek 09 ? .

Ludzie, opanujcie się trochę! Żebyście chociaż jakiś poziom reprezentowali. Ale nie. Naprawdę tak trudno prowadzić dyskusję na poziomie? Też nie uważam, by z Hudgens miało coś w przyszłości wyrosnąć, ale nie widzę jakoś potrzeby wspominania o rozjebywaniu czyjegokolwiek ryja. Każdy ma prawo do własnego gustu i to, że jakiejś osobie podoba się HMS to jego sprawa, nie ma sensu obrzucać go błotem. Ja uwielbiam Meryl Streep a fance/fanowi Efrona nic do tego. Obniżcie emocje i spróbujcie być nieco bardziej tolerancyjni. Proszę.

użytkownik usunięty
pau_lka

Próbowałem , ale 10 postów czytałem wyzwiska w swoim kierunku więc potem sam zacząłem odpowiadac tak samo . Poprostu uważam że na rynku też jest miejsce dla lolitek w stylu Vanessy Hudgens , przynajmniej są młode i urocze . Gra już nie jest taka istotna w filmach typu "Sucker punch' czy "Bandslam" .

użytkownik usunięty
Gotrek09

A to co napisałeś to co to jest . Nie suchary ? . Nieskładnie , bez interpunkcji , przecinków, nadmiar spacji , z jakimiś dziwnymi znaczkami i jak zwykle gdy brakuje ci słów to zaczynasz jechac wyzwiskami i grożbami .
Wiesz że jak sobie jutro złamę noge w pracy albo stanie mi się coś innego to podam Policji namiary na ciebie i twoje posty z filmwebu , grożby karalne ! . Spróbuj napisac coś co mnie zaboli , bez inwektyw i z klasą . Wiem że nie potrafisz . Nie potrafisz używac nic poza spacją i może swoimi mięśniami .
Sarkazm i jakakolwiek wiedza jest poza twoim zasięgiem .
Tacy jak ty nie powinni byc wpuszczani na posty i strony o ludziach pokroju Vanessy ,Adriany czy Jessiki ( ! ) . Dla was pozostaje Jolka Rutowicz , Nelly Rokita czy Anna Guzik . Wasz poziom .

Gotrek09

jeszcze jedno

"Spróbuj napisac coś co mnie zaboli "

-A co pragniesz tego, może ty jakimś fetyszem jesteś albo Emo xD

użytkownik usunięty
Gotrek09

To jest stronka o Vanessie Hudgens i o jej filmach , dlatego tu się o niej rozmawia . Zauważ że Vanessa kreuje się na odważną , drapieżna i seksowną lolitkę , jak Alizee czy Shakira .
Która Polka jest tak odważna i fajna ? .
W przeciwieństwie do ciebie potrafię docenic piękno , wiem co jest brzydkie i nie boje się o tym powiedziec .
Nie udaje jakiegoś świetoszkowatego ,bezbarwnego smutasa jakim ty jesteś .
I czemu tak często piszesz o tym kapucynku, masz z tym problem ? , czy po prostu chciałeś TANIM tekstem , komuś dowalic ? .
Poza tym to nie forum o sprzątaniu i gotowaniu tylko o filmach i aktorach .
Nie zmienie swojego zdania , bo wiem że mam racje .
Z miłą chęcią wyjechałbym do Hiszpanie na Ibize albo wyspy Kanaryjskie , jakby była tak możliwoś to na stałe . Paryż i Wiedeń to też dobre miejsca do zamieszkania . Holandia ? , nie było by żle , weeds is legal .
Pozdro.

użytkownik usunięty
Gotrek09

I plis nie zaśmiecajcie tego pięknego forum swoimi osobami . Vanessa , Selena a zwłaszcza Dacota zjada was , wasze intelekty , miażdzy całą twoją rodzinke i znajomych swoją osobowością i urokiem .
Miałem okazje widziec takie dziewczyny na żywo , Sylver czy Ann Winsborn na koncertach w Wiedniu 10 lat temu . Żaden produkt kobietopodobny z twojego otoczenia nie dorasta im do pięt .

Gotrek09

jedno proste pytanie,: ile właściwie masz lat?

użytkownik usunięty

Wiesz co człowieczku? Przestań lepiej porównywać mnie do zwolenników PiS-u, skrajnych konserwatystów itp, bo gówno o mnie wiesz, a możesz być pewien że w realu chętnie bym ci mordę oszpecił.

Kwestia np 2: Nie wal bzdurami, że uwielbiam oglądać aktorki po czterdziestce, bo naprawdę pomyślę, że już siedzisz w tym zakładzie, ale wam tam internet udostępniają. Ja nie durzę się aktoreczkami, które widzę w filmach tak jak ty - wolę sobie znaleźć dziewczynę w realu. Jeszcze zapieprzasz o tym, że Alba czy inna to ideał kobiety - weź kurde koleś zrób coś z sobą, zabij się, cokolwiek, albo zrozum, że np dla mnie Alba jest po prostu brzydka, i nie pociskaj takich pierdołów.

Kwestia nr.3: Nikt nie ma tu ochoty z tobą rozmawiać, ale ty dalej szukasz zaczepki i dalej piszesz swoje pseudofilozofie. Widocznie nikt z tobą nie chce rozmawiać w realu (nie dziwię się).

użytkownik usunięty

1.Ale ty gadasz jak zwolennik Pisu i konserwa .
2. Podałeś nazwiska , wyciągnąłem tylko wnioski .
3.Odpowiadam, na twoje obrażliwe wobec mnie , posty .

użytkownik usunięty

Masz, jedz http://www.pmb.com.pl/obrazki_prod/1525164675_prod.jpg

hehe, ty konserwa turystyczna jest dobra, przynajmniej ja to lubię xD.

użytkownik usunięty
Gotrek09

No ja też, przydaje się szczególnie w podróży xD

Powiem tak LUBIŁEM, od jakiegoś czasu jestem wegetarianinem :D