tylko po to, żeby wypadła z rankingu. jak dla mnie dawanie komuś tylko po to oceny na dodatek nie oglądając żadnego filmu z tą osobą to głupota.
Ja oglądałam i mogę ocenić Vanessę na 5, może 6.
BEZ PRZESADY!
Gdzie miejsce dla prwdziwych aktorów, z zapleczem, z doświadczeniem, z TALENTEM przede wszystkim!
Zaraz za Marlonem Brando, Robertem De Niro.
Masakreska.
Śmiech na sali...
linsday oglądałaś i słusznie wystawiłaś ocenę (bo na więcej nie zasługuje), ale jestem pewna że zaraz posypią się jedynki tylko po to żeby spadła. nawet jak jej ktoś nie oglądał
dokładnie tu wchodzą nastolatki wielkie fanki tej niby aktoreczki i tak głosują.haha... Ona niby zasługuje na taką wysoką pozyzję?! Ha! - to jakiś żart!
Staram się być obiektywną osobą ale więcej niż 1 to nie wyciśniemy oj nie.
I bynajmniej nie chodzi tu o "akcję spychania" .Cóż podam 3 powody dla których ta Pani nie dostanie wyżej.
1.Nie mam pojęcia kim ona jest.Staram się nie oglądać shitu.Głowa to nie śmietnik po co zapełniać pamięć głupotami.
2.Uboga filmografia.Zdecydowanie Pokomony mają większą.
3.Cholernie brzydka.Czasem jest tak że my faceci oceniamy także za wygląd.
W jej przypadku tylko i wyłącznie skalpel i sprawne ręce chirurga.
the end.
a teraz fani tej kobiety możecie pisać co chcecie.
niektórych to jest mi zał wystąpi tak w kilku filmach a już chcą porównywać ja do innych aktorów typu brando to jest bez sensu jak można porównywać ludzi którzy grają od 30+ lat do tych co zaczeli grac parę lat temu.co do niej wyższej oceny niż 3 nie dam bo nie ma za co
Nie wiem kim jest ta Pani (młoda dupa jeszcze ;)), ale w sumie to głupota wystawiać JAKĄKOLWIEK ocenę jeśli nawet żadnego filmu z nią nie widzieliście. Mogła grać i choćby w 1 filmie, i co z tego? TO już jej się należy 1? heh bez żartów Panowie ;) Oczywiście się zgadzam ,że nie ma opcji żeby tutaj pozostała ,ale może najpierw ściągnijcie z nią film i wtedy dajcie ocenę. Qui
pozdro
"Nie mam pojęcia kim ona jest.Staram się nie oglądać shitu.Głowa to nie śmietnik po co zapełniać pamięć głupotami. " jak możesz oceniać czegoś czego nie widziałeś i od razu mówić że to shit? "3.Cholernie brzydka.Czasem jest tak że my faceci oceniamy także za wygląd." w takim razie ja dam nicholsonowi jedynkę bo jest paskudny. przecież to bez sensu. ja się kogoś widzi pierwszy raz, nigdy nie widziało się z nim filmu i kompletnie nic nie wie się o tej osobie to jaki jest sens wystawiać jej ocenę? mogłabym dać mroczkowi 1, bo jest brzydki a serwisy plotkarskie mówią, że jest beztalenciem. ale nie oglądam m jak miłość, nie prowadzi też żadnego badziewia, więc nie mam jak go ocenić.
Franek sprzedawca firanek.Początkujący aktorzy też mają większy udział w serialach czy filmach np.jeszcze kilka lat temu Sarah Michelle Gellar.
A tej dziewczyny nie znam również.
Heh to skąd się wzięły nazwy filmów w jej "dorobku" ? :) Byle co ściągnąć, chodzi tylko o to ,żeby zobaczyć jak gra bo dawanie ocen (jakichkolwiek) bez obejrzenia czegokolwiek to nonsens IMO. Tak samo jak Marlon Wayans wejdzie na wysokie miejsce w Top100 za jakiś czas (też pewnie top10). Owszem może i nie zasługuje choć dałem mu 10, ale ludzie którzy w ogóle go nie znają dadzą mu 1, choć jest świetny. (choć do Ireneusza Grzegorczyka mu jeszcze sporo brakuje ;) )
pozdro
Jeżeli mam być szczera to się zastanawiam dlaczego znalazła się tuż obok takich gwiazd jak Anthony'ego Hopkinsa i w ogóle jakim cudem znalazła się w Top100. Nie ukrywam, że tuż po obejrzeniu High School Musical dałam jej 1. Ale nie sądzę, żeby zasługiwała na tak wysokie notowania.
Ja w ogóle nie rozumiem jak można dać komuś 1 :/ To znaczy ,że gorzej już nie można zagrać. Więc jakim cudem reżyser tego nie zauważył i zapłacił kupe kasy dla aktora/aktorki zamiast dać 10 dolców jakiemuś żebrakowi ,żeby zagrał to samo. Nie rozumiem Was. Rozumiem film ,że można dać 1 ,ale tylko wtedy gdy się musiało wyłączyć po paru minutach bo się nie dało wytrzymać przed ekranem.
pozdro
na jedynkę zasługują "gwiazdy" big brothera. o ich zatrudnieniu w filmie na pewno nie zdecydował talent :)
Nie obrażaj wspaniałego Ireneusza Grzegorczyka :P
LITTLE DEAN > rozwiązałem zagadkę na Twoim blogu ;)
pozdrawiam
Hmm... ja rozumiem doskonale, że nie wszyscy mogą lubić Vanessę. Każdy może myśleć o niej co tylko chce, ale dawanie jedynek tylko po to żeby spadła w rankingu to już przesada. Jeśli coś wam się nie podoba to wcale nie musicie to wchodzić, nikt wam nie karze. A jeśli już sądzicie to sądźcie sprawiedliwie. Obejrzyjcie kilka filmów z jej udziałem i wtedy wystawcie ocenę, a nie obejrzeliście HSM i się podniecacie, że jej jedynkę daliście. TO ŻENUJĄCE!!!
no, nie popadajmy w skrajności. dawanie 10 po to, żeby ktoś awansował w rankingu, też nie wydaje mi sie zbyt... hmm... racjonalne
Little_Dean - Bardzo udana pierwsza wypowiedź ;).
Ja osobiście dałam jej 6, chociaż mam wyrzuty, bo raczej na tą szóstkę pod względem aktorskim, nie zasługuję. W każdym razie jest sympatyczna, więc jakoś jej ją wstawiłam. Powiem Wam szczerze, że mi też zdarzyło się dać kilku osobom 10, chociaż w rzeczywistości zasługiwali na 7-8. Myślę, że każdy z nas ma kilka takich osób w showbiznes'ie, które po prostu bardzo lubi. Jeżeli chodzi o Hudgens, to jej fankami/fanami są raczej osoby w wieku 10-15 lat, co jest odrobinę śmieszne, bo tych ostro naciąganych dziesiątek robi się sporo. W każdym razie napewno nie jest warta zbyt wiele. Pomimo to nie jestem pewna, czy wstawianie jedynek to dobre rozwiązanie.