Victor Garber

Victor Joseph Garber

7,2
8 044 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Victor Garber

ma w sobie to coś... Najbardziej ugrzązł mi w pamięci jako Thomas Andrews - z "Titanica" - tylko jedna scena mi się w nim podobała, kiedy Andrews nakręcał zegar jak statek miał już zatonąć... ogarnęło mnie takie wzruszenie...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
Yena

ja chciałam napisać dokładnie to samo.Piękna jest ta scena-wielka tragedia,panika,strach ale on jeden był spokojny i postanowił pujść na dno razem ze swoim życiowym dziełem...

Yena

Zgadzam się :)... zawsze kiedy widzę tą scene zaczynam płakać. Dla mnie scena "przy zegarze" to najsmutniejsza scena w całym "Titanicu"...

Zuz

Dla mnie to też jedyna scena w "Titanicu",która mnie wzrusza,a mnie naprawdę trudno czymkolwiek wzruszyć.My clock will go on!:)

Esa

wszystkie sceny z momentu gdy orkiestra gra Nearer .... sa wzruszajace ;( Konstruktor musial miec ogromne poczucie winy, bardzo smutna scena

Yena

Zgadzam się. Kiedyś cały Titanic wydawał mi się wzruszający (jak wiekszości nastolatek), ale już wtedy zwróciłam uwagę na końcowe sceny z Victorem Garberem i to one do dziś są dla mnie najsmutniejsze.

Mirabilisa

MMM...dla mnie też ta scena przy zegarze jest najsmutniejsza:(:(Rycze na niej jak nie wiem co...a tak wogóle to Thomas Andrews to mój ulubiona postać z ,,Titanica"